mahdihakimian 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام من با استفاده از لوکال در رایانه ام یک قالب را ساخته ام حالا چه طور میتونم آن را رو ی سایت واقعی ام نصب کنم و از آن استفاده کنم....؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام به انجمن تخصصی جومینا خوش آمدید لطفن واضح تر بگید اگر قالب رو مختص جوملا ساختید می تونید در منوی نصب/حذف نصبش کنید اگر قالب html است که باید به قالب جوملا تبدیل سازی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdihakimian 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام به انجمن تخصصی جومینا خوش آمدید لطفن واضح تر بگید اگر قالب رو مختص جوملا ساختید می تونید در منوی نصب/حذف نصبش کنید اگر قالب html است که باید به قالب جوملا تبدیل سازی بشه سلام من دیروز در کلاس هایی که در خومینا برگزار میشد شرکت کردم و در آنجا استاد به من یک فایلی را داد که برای جوملا 1.5 بود تو کلاس ما وقتی میخواستیم فایل را نصب کنیم تا بعد از طریق نرم افزار ادوب دریمور آن را ادیت کنیم مشکلی نداشتیم ولی الآن دارم و فایل نصب نمیشه سلام به انجمن تخصصی جومینا خوش آمدید لطفن واضح تر بگید اگر قالب رو مختص جوملا ساختید می تونید در منوی نصب/حذف نصبش کنید اگر قالب html است که باید به قالب جوملا تبدیل سازی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 نصب نمیشه چه خطایی میده؟ چه عکس عملی نشون میده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdihakimian 0 ارسال شده در بهمن 91 نصب نمیشه چه خطایی میده؟ چه عکس عملی نشون میده؟ هر بار یه پیامی را میده یه بار میگه فایل JInstaller::install: فایل '/home/karbalaa/tmp/install_511949486319c/Tbase/html/index.html' وجود ندارد و یه بار دیگه یه جور دیگه میگه لطفاً اگه میشه نرم افزاری که با آن قالب ها را روی جوملا 1.5 نصب میکنند برایم بفرستید یا اینکه لینکش را تو اینترنت برام بفرستید تا دانلود کنم. 2.5 را سر کلاس استاد دادند و با هم کار کردیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در بهمن 91 درود بر شما احتمالا دارید یه جا اشتباه میکنید نگاه کنید قالب های جوملا اکثرا دارای یه قالب مشخص هستند! ابتدا باید توجه داشته باشید که قالبی که میخواید نصب کنید با پسوند ZIP فشرده سازی شده باشه! شما قالب رو برای دانلود بزارید تا دوستان بررسی کنند. لطفاً اگه میشه نرم افزاری که با آن قالب ها را روی جوملا 1.5 نصب میکنند برایم بفرستید یا اینکه لینکش را تو اینترنت برام بفرستید تا دانلود کنم. 2.5 را سر کلاس استاد دادند و با هم کار کردیم. متوجه این قسمت از سخنان شما نشدم! چه نرم افزاری ؟ شما اگر قالب میخواید نصب کنید که به یک cms نیاز دارید حالا این می تونه جوملا ،وردپرس ,... باشه که شما با جوملا کار میکنید.حال خود جوملا نسخه های مختلفی داره(...1.5 & 2.5 & 3.0)که شما در حال حاظر بهتره یا با 1.5 یا 2.5 کار کنید که خودتون انتخا +دانلود + نصب کنید و استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر