farshad.notash 1 ارسال شده در بهمن 91 با سلام عرض شود که بنده در جوملا 2.5 کامپوننت aiContactSafe_2_0_16 رو نصب کردم. وقتی که ایمیل ارسال میکنم علاوه بر پیغام Email sent. Thank you for your message یه پیغام هم به شرح زیر میاد: Could not instantiate mail function. عرض شود که پیغامها توی محیط جوملا (در بخش Messages) ذخیره میشن ولی هیچ پیغامی به ایمیل مربوطه ارسال نمیشه حتی با فعال کردن Send a copy of this message to yourself ایمیل کاربری که اطلاعات رو وارد میکنه (در فرم تماس) هم چیزی ارسال نمیشه پیغامها فقط و فقط توی محیط خود افزونه قابل رویت هستند ذوستان نمیدونن مشکل کجاست باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام تنظیمات ایمیل را در قسمت تنظیمات کلی بررسی کنید . در این مورد قبلا در انجمن بحث شده ضمنا" مطمئن شوید که هاستتون از ارسال ایمیل پشتیبانی میکنه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farshad.notash 1 ارسال شده در بهمن 91 از داخل هاست (سی پانل) بطور مستقیم ایمیل میتونم ارسال و دریافت کنم ولی در فرم تماس اینگونه نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام خب این نشون میده که هاستتون از ارسال ایمیل پشتیبانی میکنه ولی ایمیلهایی رو که جوملا ارسال میکنه ارتباط مستقیم با سی پنل نداره شما باید در قسمت تنظیمات کلی ، تنظیمات ایمیل را بررسی کنید . میتونید از حالت smtp استفاده کنید و تنظیمات را بر این اساس انجام بدید در مورد نحوه تنظیمات smtp هم لینک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/thread-16008-post-82850.html#pid82850 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر