sky2 0 ارسال شده در بهمن 91 با سلام من یک کامپوننت مدیریت آگهی برای جوملا 1.5 می خوام البته توی انجمن را دیدم اما کامپوننت هایی مثل ads manager را پیدا کردم که برای جوملا 1.7 به بالا هستن من یه چیزی در حد ads manager می خوام البته برای جوملا 1.5 ممنون می شم اگه کمکم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوست عزیز این افزونه بصورت فارسی برای جوملا 1.5 هم منتشر شده شما جستجو کنید حتما پیداش می کنید در گوگل سرچ کنید کامپوننت مدیریت آگهی فارسی برای جوملا 1.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sky2 0 ارسال شده در بهمن 91 بله درسته . اشتباه از من بود .من کامپوننت را از همین انجمن گرفتم و نصب کردم .اما نتونستم تغییراتی روی منوی قوانین ایجاد کنم .میخواستم قوانین خودم را روی ان قرار بدم ممنونم از کمکتون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sedghi 0 ارسال شده در آبان 93 با سلام من این کامپوننت را دانلود کردم ولی به جوملا اضافه نمی شه در ضمن فایا راهنماش هم در فایل دانلود شده نیست لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 93 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا سوال جدید را با عنوان مناسب در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر