najafi613 3 ارسال شده در بهمن 91 با سلام من قالبی را با آرتیستر ساختم و مشکلی که با فوکا گالری دارد این است که وقتی روی عکسی کلیک می کنم و اون عکس با اندازه بزرگ به نمایش در می آید عکس در وسط قرار نمی گیرد و تمام دکمه های زیر تصویر نمایش داده نمی شود ولی هنگامی که قالب را عوض می کنم مثلا یکی از قالبهای اصلی جوملا را استفاده می کنم مشکل حل می شود مانند شکل زیر چه قسمتی از css مربوط به ارتیستر را باید تغییر بدهم تا تصویر در وسط نمایش داده شود؟؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام آدرس سایتتون رو قرار بدید تا کدهای سایتتون رو بتونیم بررسی کنیم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
najafi613 3 ارسال شده در بهمن 91 همان طور که نوشتم با تغییر قالب سایت این مشکل حل می شود ورژن فوکا هم 3.2.2 فارسی شده جومیناست من از فوکا گالری در این صفحه زیر استفاده کردم اگر امکان داره یک نگاهی بکنید ببینید میشه مشکل رو حل کرد؟ http://www.yarehamrah.com/index.php/scientific-books/560-2013-02-04-09-11-42 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام در سربرگ کنترل پنل وارد تنظیمات شوید و در سربرگ اصلی از قسمت "تنظیمات تصاویر و اندازه پنجره جزئیات" مقدار گزینه های عرض و ارتفاع تصاویر بزرگ را کاهش دهید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
najafi613 3 ارسال شده در بهمن 91 مشکل از اون قسمتی که شما فرمودید نیست البته من اون قسمت رو به خاطر تست تغییر داده بودم که به حالت اول برگردوندم اگر میشه یک بار دیگر سایت رو ببینید و نظرتون رو بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر