روناتا 6 ارسال شده در بهمن 91 سلام من وقتی میخوام یه ماژولو رو وب سایتم آپلود کنم ارور JFTP::login: Unable to login JFTP::store: Unable to use passive mode اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل رو میده. وقتی همین ماژولو روی لوکال هاست نصب میکنم مشکلی نداره . البته اینم بگم چند تا ماژول دیگه هم امتحان کردم همین طور بود. جوملا لوکالم نسخه 1.5.23 است و مال وبم 1.16 است . به نظر شما مشکل کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام جوملا 1.5.16 رو سریع به آخرین نسخه یعنی 1.5.26 ارتقاء بدید مشکل تون از هاست شماست به مدیر هاست تون بگید این تابع رو براتون فعال کنند تابع ftp غیر فعال است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روناتا 6 ارسال شده در بهمن 91 آقای میری من از هاست رایگان استفاده میکنم میخواستم ببینم چطور خودم میتونم این مشکلو حل کنم ؟ برای ارتقاء باید چیکار کنم ؟ جوملا نسخه جدیدو رو رو هاستم دوباره نصب کنم ؟ با تشکر از شما من با ftp پنل سایت میتونم بفرستم اما اینجوری نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 البته من یادم رفت که سوال کنم اینکه شما تنظیمات smtp رو انجام دادید؟( منوی سایت » تنظیمات کلی ) اگر نه و نمیدونید چطور انجام دهید در انجمن یا گوگل جستجو کنید آموزشش بارها گفته شده هاست های رایگان مشکلات خاص خودشو دارند یکی همینی است که دچارش شدید برای ارتقاء کافیه که بسته نصبی جوملا 1.5.26 رو درون روت هاست تون و روی پوشه های جوملاتون extract کنید و پوشه installation رو حذف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روناتا 6 ارسال شده در بهمن 91 با تشکر از آقای میری. من جوملا نسخه 1.5.6 رو رو هاستم نصب کردم و مشکل آپلود فایلها رفع شد اما یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که من صفحه اصلی سایتم رو از کامپیوتر خونه میتونم ببینم اما وقتی از یه کامپیوتر دیگه امتحان میکنم بازش نمیکنه و ارور میده به نظرتون مشکل میتونه مربوط به تنظیمات امنیتی کامپیوتر دوم باشه؟ ببخشید منظورم همون نسخه 1.5.26 بود!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 ارور چی میده؟ فقط از یک کامپیوتر چک کردید؟ افزونه های امنیتی اگر استفاده میکنید می تونه مشکل ساز باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روناتا 6 ارسال شده در بهمن 91 روی یه هاست رایگان دوتا دومین ساختم اولی رو که نسخه قبلی جوملا روش نصب بود رو باز میکرد اما اون دومین رو پاک کردم و یکی دیگه ساختم اما رو دومین دومی جوملا 1.5.26 رو که میخواستم نصب کنم اصلا صفحه installationa تو مرورگر بالا نمی اومد و اومدم تو خونه و با اینترنت خونه نصبش کردم و مشکلی نداشت اما بازم با همون کامپیوتر اولی سایت نصبی رو خواستم باز کنم خیلی خیلی طول میکشه که بازش کنه و آخرشم مرورگر پیغام عدم نمایش سایتو میده!! با دوتا کامپیوتر تو یه مکان دیگه چک کردم و بالا نیومد. افزونه امنیتی مثل چی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 اول بگم هاست تون رایگانه و اولین شک شما باید به هاست باشه ادرس هر دو رو قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روناتا 6 ارسال شده در بهمن 91 با تشکر از آقای میری آدرس اولی رو که پاک کردم اما دومی: sman.zgig.ir حتی به یکی از دوستانم تو یه شهر دیگه هم گفتم ببینه اونم میگه باز نمیشه!!! آقای میری من هنوز اون تنظیمات smtp رو انجام ندادم ممکنه مال اون باشه. آخه خیلی جالبه که با کامپیوتر شخصی ام تو خونه میتونم بازش کنم!!!! آقای میری من هنوز اون تنظیمات smtp رو انجام ندادم ممکنه مال اون باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه خیلی جالبه که با کامپیوتر شخصی ام تو خونه میتونم بازش کنم!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 91 سایت برای من که باز شد موردی هم نداره ولی شاید این قطعی ها مقطعی باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روناتا 6 ارسال شده در بهمن 91 با تشکر از آقای موذنی سایت برای عده ای باز میشه و برای عده ای باز نمیشه. خودم از دوستانم در شهر های مختلف سراغ گرفتم برای بعضی هاشون باز میشه و برا بعضی ها نه. مشکل اینجاست که من رو ی یه هاست دیگه یه دومین دیگه ساختم اونم همینجوری شده ( تو خونه باز میشه اما چند جای دیگه نه) حالا نمیدونم چکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 91 در هاست رایگان که کار خاصی نمیشه کرد ولی شاید این مشکل از ISP دوستان شما باشه یا شاید هم آن سایت خدمات دهنده با برخی IP ها مشکل داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر