valderama 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام به اساتید جوملا. یه راه حل به من بدید.میخام توی صفحه اصلی قبل از باز کردن یه مطلب تعداد نظرات و بازدید اون مطلب جلوش درج بشه.یعنی قبل از باز کردن یه خبر بدونن کاربرا که قبل از اونا چند نفر اون خبر رو باز کردن و چنتا نظر دادن. خواهشا من و راهنمایی کنید. بازم ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام در تنظیمات مطلب از ادرس = منوی مطلب » تنظیمات (بالا سمت چپ) می تونید نمایش بازدید صفحه رو روی بله قرار بدید اگر نشد در منوی اصلی سایت تون وارد تنظیماتش شوید و از اونجا تنظیم کنید قالب تون هم باید خاصیتش رو داشته باشه برای تعداد نظر هم اگر مثلا جی کامنت استفاده کنید و فعالش کنید اگر نظری داده نشده باشه می نویسه " ایجاد نظر جدید " یا هر چی اگر نظر داده باشند تعداد نظر رو می نویسه مثلا " 5 نظر " فکر کنم منظورتون همینا بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
valderama 0 ارسال شده در بهمن 91 ممنون از شما دوست عزیز. منظورم این بود قبل از باز کردن خبر توی صفحه اصلی تعداد نطرات و بازدید ها قابل رویت باشن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 خوب منم راه حلی رو که گفتم در صفحه اصلی است مثلا خود سایت جومینا رو ببینید تعداد دفعات بازدید و نظرات هست اگر نظری داده نشده باشه یک جمله می نویسیه " اولین نفری باشید که نظر می دهد " راه کاری که گفتم دقیقا عین همینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
valderama 0 ارسال شده در بهمن 91 ممنون.ولی من جی کامنت رو نصب کردم.این قلبیت رو به من نداداه.برای تنظیمات نشون دادن تعداد نظرات باید کجا رو فعال کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام به طور پیشفرض داره ببینید وقتی نظری داده نشده باشه می نویسه " اضافه کردن نظر جدید ولی وقتی در همون پست نظری اضافه بشه می نویسه " 1 نظر " هر چند نظر داده شه یکی می ره بالا شما آزمایش کنید و یکی برای آزمایش نظر بدید و مشاهده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
valderama 0 ارسال شده در بهمن 91 یه سر به esteghlalia.com بزنید.من جی کامنت رو نصب کردم ولی این قابلیت رو ندارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 ببینید شما مطالب تون رو به صورت بلاگ قرار ندادید که شما فقط عنوان خبرها رو گذاشتید به عکس های زیر دقت کنید : ______ مطالب تون رو بصورت بلاگ کنید تا نمایش داده بشه امیدوارم دیگه متوجه شده باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
valderama 0 ارسال شده در بهمن 91 واقعا ممنون از شما.ولی من خیلی مبتدی هستم.اگه لطف کنید لینک اموزش بلاگ کردن مطالب رو بهم بدید یا خودتون بهم اموزش بدید خیلی خیلی ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 شما در منوی اصلی سایت تان باید اگر نوع مطالب ویژه شده باشد اگر بود که هیچ اگر نبود یک منوی جدید و از نوع ویژه شده بکنید وقتی وارد تنظیمات این منو شوید در سمت چپ تب " گزینه های طرح بندی " زیر گزینه هاش رو بصورت زیر تنظیم کنید انتخاب مجموعه ها رو روی همه مجموعه ها تنظیم کنید # مطالب اول با عرض کامل صفحه = 0 # مقدمه مطالب = 5 ( تعاد مطالب قرار گیری در سایت شما ) # ستون ها = 1 # لینک ها = 4 ترتیب بندی بر اساس ستون های چندگانه = پایین ترتیب مجموعه ها = بدون مرتب سازی ترتیب مقالات = ترتیب مقالات ویژه استفاده از تاریخ جهت مرتب سازی = منتشر شده این منو باید روی پیشفرض باشد یعنی وقتی ذخیره کردید و بیرون اومدید زیر ستون " خانه " باید علامت ستاره دار پر رنگ شده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
valderama 0 ارسال شده در بهمن 91 از همه کمکی که کردید ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر