sajjads441 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام من یک ادیتور پیشرفته نیاز دارم ادیتور جوملام خیلی ساده است کسی کمکم میکنه.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 91 سلام جستجو کنید پیدا میشه بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajjads441 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام جستجو کنید پیدا میشه بفرمایید ممنون ولی چه شکلی باید نصبش کنم لطفا یک اموزش کوچولو میدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
airoopr 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام جستجو کنید پیدا میشه بفرمایید ممنون ولی چه شکلی باید نصبش کنم لطفا یک اموزش کوچولو میدید؟ مثل ماژول نصبش کن بعد برو توی منو site توی جوملا بعد برو به global configuration بعد defalt editor رو انتخاب و /ادیتور خودتو انتخاب کن به نظر من بهترین ادیتور JCE هستش :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajjads441 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام جستجو کنید پیدا میشه بفرمایید ممنون ولی چه شکلی باید نصبش کنم لطفا یک اموزش کوچولو میدید؟ مثل ماژول نصبش کن بعد برو توی منو site توی جوملا بعد برو به global configuration بعد defalt editor رو انتخاب و /ادیتور خودتو انتخاب کن به نظر من بهترین ادیتور JCE هستش :002: آقا فارسی بگوووووووووووووو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام منوی سایت » تنظیمات کلی » گزینه ویرایشگر روی ادیتور مورد نظر تنظیم کرده و ذخیره کنید برای یادگیری بیشتر حتما کتاب آموزشی جوملا 2.5 جومینا رو مطالعه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
درفش کاویانی 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام منوی سایت » تنظیمات کلی » گزینه ویرایشگر روی ادیتور مورد نظر تنظیم کرده و ذخیره کنید برای یادگیری بیشتر حتما کتاب آموزشی جوملا 2.5 جومینا رو مطالعه کنید سلام. ببخشید این مسیری که فرمودید رو پیدا نکردم، میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ از جوملا ۲.۵.۹ استفاده میکنم. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید... مدیریت سایت / تنظیمات کلی / تب وب سایت / ادیتور پیش فرض---> ادیتور مورد نظر رو انتخاب کنید Administration / Global Configuration / Default Editor ... موفق باشید 2 واکنش ها : درفش کاویانی و sonic69 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر