filip-m 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام من یه سوال داشتم. من میخوام سایتمو جوری طراحی کنم که صفحه اصلیش با بقیه صفحاتش فرق داشته باشه(هدرش و شکل ظاهریش متفاوت باشه) اما نمیدونم باید چیکار کنم؟ یه قسمت هست توی منو ها برای ایجاد صفحه جدید، که میگه پسوند کلاس صفحه، باید اونجا چیزی قرار بدم؟ اگه آره این آدرس دهی چطوری باید باشه؟ ممنون میشم کمکم کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 91 سلام برای متفاوت نشون دادن قسمت های مختلف سایت میتونید از پسوندهای کلاس استفاده کنید دونوع پسوند کلاس داریم، یکی پسوند کلاس ماژول و یکی پسوند کلاس صفحه کلا پسوندهای کلاس ها به این صورت هستن که در هر صفحه یا ماژولی که وارد شوند به آخر کلاس پیش فرض css اون ماژول یا صفحه اضافه می شوند و با مقدار دهی کلاس های جدید میتونیم ماژول ها و صفحاتمتفاوتی رو داشته باشیم برای درک دقسق این موضوع میتونید پسوند کلاس صفحه رو تو یک صفحه قرار بدین و با دیدن سورس صفحه و جستجوی اون پسوند کلاس ببینید اون پسوند کجاها اضافه میشه آموزشی هم برای پسوندهای ماژول در سایت قرار داده شده که میتونید استفاده کنید اینجا موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر