filip-m 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوستانم یه ماژول تو یه سایت دیدم میخوام بپرسم کسی اونو داره ؟ یا میدونه اسمش چیه؟ ممنون میشم جوابمو بدین :002: آدرس سایت: www.yasouj.irib.ir / ماژول باکس اخبارشو میخوام ببخشید باید اضافه کنم من ماژولی رو میخوام که تو موقعیت user11 قرار داره . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام globalnews یا همون گلوبال نیوز فارسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
filip-m 0 ارسال شده در بهمن 91 ببخشید آقای میری من قسمت چپ باکس اخبارو میگم نه قسمت راست. آیا اونم global news است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام بله اونم با گلوبال نیوزه در سایت آقا پارسا کامل توضیح داده شده که چطور انواع اش رو درست کنید بفرمایید : http://takapouco.com/Extensions/module/mod_globalnews/help-parsa-gn/help-cod.htm نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر