freemagic 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام من یه وب سایت با جوملا راه اندازی کردم این سایت چند ساب دامین هم داره. مشکل اینه که برای هر ساب دامین باید یه جوملا نصب کرد :s این طوری قالب، ماژول و ... و هرکاری که توی یکیشون انجام دادم که باعث تغییرات بشه باید توی بقیه هم انجام بدم که ظاهر کاملا یکسانی داشته باشن (البته من هم میخوام که ظاهر همه یکسان باشه و به لحاظ محتوایی تقریبا 4 تا میشن) افزونه ای هست که با همون یک جوملایی که نصب کردیم بتونیم ساب دامین ها رو کنترل کنیم؟ مختصر و مفید اینکه میخوام یه جوملا نصب کنم و با اون سایت اصلی و ساب دامین ها رو کنترل کنم کمی گشتم ورد پرس همچین چیزی داره ولی خداییش ورد پرس کجا و جوملا کجا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
freemagic 0 ارسال شده در بهمن 91 جدا یعنی هیچی وجود نداره که بشه یک بار جوملا رو نصب کرد و از طریق اون ساب دامین ها رو هم کنترل کرد؟!؟!؟!؟!؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام خیر من همچین چیزی تا به حال ندیدم که از طریق جوملا ساب دومین های دیگر رو روی صفحه ای از همون جوملا متصل کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر