reza_lzl 0 ارسال شده در بهمن 91 با سلام من یه بسته خبری دانلود کردم روی هاستم نصب کردم ولی نمیدونم چطور باید راست چین شه؟؟؟؟؟ لینک دانلود سایت مرجع: Yt News J1.5 - QuickStart package http://www.smartaddons.com/download/free-joomla-templates/doc_download/122-yt-news-j15-quickstart-package- آدرس سایت بنده: http://www.tamookan.com/index.php در ضمن بعد نصب بسته وقتی می خوام وارد مدیریت شم میگه پسورد اشتباه!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام قالب از RTL پشتیبانی میکنه . کافیه که زبان سایت رو روی فارسی قرار بدید و همچنین تنظیمات قالب را هم بررسی کنید ببینید گزینه ای برای حالت RTL داره یا نه در مورد اشتباه بودن پسورد هم بسیار بحث شده . از طریق phpmyadmin در جدول یوزر پسوردتون رو عوض کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_lzl 0 ارسال شده در بهمن 91 با سلام قالب از RTL پشتیبانی میکنه . کافیه که زبان سایت رو روی فارسی قرار بدید و همچنین تنظیمات قالب را هم بررسی کنید ببینید گزینه ای برای حالت RTL داره یا نه در مورد اشتباه بودن پسورد هم بسیار بحث شده . از طریق phpmyadmin در جدول یوزر پسوردتون رو عوض کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): خوشبختانه با راهنمایی شما مشکل پسورد حل شد ولی زبان انتخاب فارسی در مدیرت حذف شده! راه حلی برای فارسی شدن مدیریت و سایت وجود دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_lzl 0 ارسال شده در بهمن 91 با سلام قالب از RTL پشتیبانی میکنه . کافیه که زبان سایت رو روی فارسی قرار بدید و همچنین تنظیمات قالب را هم بررسی کنید ببینید گزینه ای برای حالت RTL داره یا نه در مورد اشتباه بودن پسورد هم بسیار بحث شده . از طریق phpmyadmin در جدول یوزر پسوردتون رو عوض کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): چطور باید فهمید گزینه ای برای حالت RTL داره یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام در توضیحات سایت سازنده به دو زبانه بودن قالب اشاره میشه اگر هم نشه در بخش مدیریت قالب گزینه های انتخاب زبان هست با مشاهده کدهای index.php قالب هم میشه متوجه شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر