svb93 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوستان من مدتی دارم دنبال قالبی برای سایت دانلود میگردم ولی نمی تونم پیدا کنم تقریبا همه قالب های این انجمن تست کردم ولی ... funsp .ir یا dametgarm .ir اگه قالبی شبیه قالب این سایت برای جوملا 1.7 یا 2.5 دارین لطفا معرفی کنید (یا حداقل اسمشو بگین) اگه فارسی نشد انگلیسی هم باشه عیبی نداره حیف که از همون اول از وردپرس استفاده نکردم خیلی وقته دارم جستجو می کنم ولی نمی تونم پیدا کنم ممنوم میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در بهمن 91 با سلام عزیز دل من - شما الان هر کاری کنی نمی تونی قالب مورد علاقت رو پیدا کنی چون معلومه که خیلی حساسی - شما اگه واقعا سایت جریان دار و مهمی دارید می تونید براش هزینه کنید. ولی انصافا حق نمی دم اینطوری بگید ---- می دونید بعضی مواقع حرص آدم در میاد ولی اینو بدونین که تیم پشتیبانی جوملا واقعا حرف نداره .... ووردپرس چیزی نداره و الان هم می تونید برید پیگیرش باشید مخلصم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوست عزیز در همین انجمن اموزش تبدیل قالب به جوملا هست کافیه قالب اچ تی ام ال رو دربیارید اگر نمی تونید باید سفارش بدید براتون بسازند فرقی نداره وردپرس هم باشه اگر بلد نباشید همین وضعه ممکن تو قالب مشکلتون حل بشه اما در امکانات سایت قدرت جوملا حرف اول می زنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
svb93 0 ارسال شده در بهمن 91 با سلام عزیز دل من - شما الان هر کاری کنی نمی تونی قالب مورد علاقت رو پیدا کنی چون معلومه که خیلی حساسی - شما اگه واقعا سایت جریان دار و مهمی دارید می تونید براش هزینه کنید. ولی انصافا حق نمی دم اینطوری بگید ---- می دونید بعضی مواقع حرص آدم در میاد ولی اینو بدونین که تیم پشتیبانی جوملا واقعا حرف نداره .... ووردپرس چیزی نداره و الان هم می تونید برید پیگیرش باشید مخلصم ممنون بابت جوابتون ولی من حساس نیستم یک قالب سه ستونه برای سایت دانلود می خوام همین شما همینو برای وردپرس جستجو کن ببین چندتا قالب میاره اما واسه جوملا اصلا وجود نداره برای طراحی چنین قالبی به نظر شما باید چقدر هزینه کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در بهمن 91 joomla24.com joomplate.ir takwd.ir joominacms.com این سایتها رو بگرد، بعید میدونم قالب مورد نظرت رو پیدا نکنی. بازم اگه قالب اختصاصی خاصی مدّ نظرتون هست باید بفرمائید تا بچهها برآورد هزینه کنن. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر