sajjadnajmeh 4 ارسال شده در بهمن 91 با سلام خدمت شما من در حین استفاده از قالب rt_affinity با این ارور روبرو شدم البته این ارور بعد از چند روز خودش رو نشون داده ارور: Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'sectionRows' does not have a method 'get' in C:\xampp\htdocs\***.ir\templates\rt_affinity\rt_sectionrows.php on line 84 فکر کردم شاید با ماژول خاصی مشکل داره و تمام ماژول هارو غیر فعال کردم ولی بازم مشکل باقی ماند لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام از Wampserver2.0c استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajjadnajmeh 4 ارسال شده در بهمن 91 سلام بازم با تلاش زیاد و کمی تغییرات در کد قالب موفق شدم خطا رو برطرف کنم کد خط 84 foreach($this->verticalCookie as $row => $func) echo call_user_func(array(&$this, "get" . $this->list[$func])); را به کد زیر تغییر دادم foreach($this->verticalCookie as $row => $func) {if(!empty($func)) {echo call_user_func(array(&$this, "get" . $this->list[$func])); }} موفق باشید با سلام از Wampserver2.0c استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نه مشکل از xampp نیست از خود قالبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر