p30dan 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام شاید سوالم زیاد ساده باشه ولی من میخام تو منوی اصلی سایت یک آیتم جدید اضافه کنم که لینک مستقیم به سایت دیگه بده اما نمیتونم بخش های مختلف رو امتحان کردم اما فقط میتونستم به ساب فولدر تو دامین خودم یا یک لینک داخلی بدم!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام وقتی روی منوی جدید کلیک شد روی انتخاب ها هم کلیک کنید و url خارجی رو انتخاب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30dan 0 ارسال شده در بهمن 91 خوب همین کار رو میکنم نمیشه از گزینه ها ، لینک خارجی رو انتخاب کردم بعدش در قسمت لینک آدرس سایت رو زدم ، حالا وقتی از خود سایت وقتی رو لینک کلیک میکنی به سایت جدید نمیره ، بلکه آدرس سایت خودمو میاره ادامش لینک سایت خارجی رو میزنه ، مثل زیر: www.mysite.com/yoursite.com من فقط میخام قسمت دوم آدرس باز بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 کامل با http://www. وارد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر