mortexa 0 ارسال شده در بهمن 91 با سلام من افزونه توسعه دهنده فيلد هاي ثبت نام رو از سایت خودتون دانلود کردم ولی بعد نصب فقط یه پلاگین نصب شد میشه روش صحیح نصبش رو بگین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام اون چیزی که شما دانلود کردید برای جوملا 1.5 بود نه 2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortexa 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام اون چیزی که شما دانلود کردید برای جوملا 1.5 بود نه 2.5 برای 2.5 هست؟ اگه نیست چی کار کنم؟افزونه ی دیگه ای نیست؟ اخه من کد نویسی کلا تعطیل! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام از افزونه CB استفاده کنید http://www.joomina.ir/joomla-extension-user-calsifield/558-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-comprofiler-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortexa 0 ارسال شده در بهمن 91 خیلی ممنون از افزونه ای که معرفی کردید. من نصب کردم و افزونه ی خوب و کاملی بود اما بعد نصب بروز رسانیش کردم و دوباره انگلیسی شد چجور فارسیش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام از همون فایلهای زبان نسخه قبلی استفاده کنبد و در پوشه language که هم در روت و هم در پوشه administrator قرار دارد کپی کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortexa 0 ارسال شده در بهمن 91 با سلام از همون فایلهای زبان نسخه قبلی استفاده کنبد و در پوشه language که هم در روت و هم در پوشه administrator قرار دارد کپی کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): ببخشید دقیق متوجه نشدم باید چی کار کنم من تازه کارم.اگه به صورت ابتدایی بگین چه فایلی رو کجاو تو کدوم پوشه اپلود کنم ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام خب این افزونه یه کم فارسی سازیش متفاوته . چون فارسی سازیش بصورت مستقیم در برخی از فایلهای PHP صورت گرفته طبیعتا" با آپدیتی که انجام دادید فایلهای اصلی جایگزین شدند تنها کاری که لازمه انجام بدید اینه که در بسته نصبی قبلی افزونه فایلی هست به نام pluginsfiles.tgz کافیه همین فایل را از داخل بسته بردارید و بعد در قسمت سربرگ مدیریت پلاگینها در کامپوننت CB نصبش کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortexa 0 ارسال شده در بهمن 91 این ارور رو میزنه File /home/kharajic/public_html/tmp/install_5113883fcc25f/default_language.php does not exist! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام احتمالا فایل نصاب یا همون xml مشکل داره یا ادرس فایل default_language.php اشتباه شده یا اصلا این فایل نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام احتمالا نصب رو به درستی انجام ندادید به هر حال داخل بسته ای که گفتم یک پوشه است به نام default_language محتویات این پوشه را در مسیر زیر کپی کنید components/com_comprofiler/plugin/language/default_language موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortexa 0 ارسال شده در بهمن 91 احتمالا نصب رو به درستی انجام ندادید به هر حال داخل بسته ای که گفتم یک پوشه است به نام default_language محتویات این پوشه را در مسیر زیر کپی کنید components/com_comprofiler/plugin/language/default_language ممنون از راهنمایی تون هر کاری کردم نشد که نشد کپی هم کردم باز انگلیسی بود.همون نسخه ی قبلی فارسی جومینا رو نصب کردم و خوشبختانه تو افزونه گزینه داشت که اتومات بروز نشه و اما یه سوال دیگه! چجور این گزینه که دورش رو خط کشیدم حذف کنم؟ [align=center] [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر