tehranblog 0 ارسال شده در دی 89 با سلام من در نصب جوملا 1.5 فارسی مشکل دارم . هنگام نصب با ارور : " در مرورگر کامپيوتر شما، سيستم کوکي ها فعال نميباشد. در صورتي که اين تنظيم غير فعال باشد شما نميتوانيد جوملا را نصب کنيد. " لطفا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در دی 89 با سلام از چه مرورگری استفاده می کنید؟باید کوکی ها رو فعال کنید که بسته به نوع مرورگرتون متفاوت است.پیشنهاد میشه از مرورگر Firefox استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tehranblog 0 ارسال شده در دی 89 از اکسپلوره استفاده می کنم . تنظیمات رو چجوری انجام بدم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در دی 89 قسمت tools>internet option>policy رو چک کنید ببینید رو medium هست؟ از فایر فاکس استفاده کنید خرجی هم نداره! از اینجا می تونید تهیه کنید http://www.mozilla.com/en-US/products/download.html?product=firefox-3.6.13&os=win〈=en-US موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 سلام دوست گرامی به انجمن جومینا خوش آمدید در این مورد قبلا در انجمن بحث و راه کار ارائه شده که با کمی جستجو به نتیجه خواهید رسید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر