punisher 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوستان من کامپوننت زیر رو نصب کردم http://www.joomina.ir/all-free/247-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D9%88%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7.html ولی بعد از نصب وقتی تو مدیریت جوملا روی کامپونتت فرم ساز کلیک می کنم خطای Fatal error: Call to a member function getPath() on a non-object in /home/varzaneh/public_html/fa/administrator/components/com_smartformer/admin.smartformer.php on line 97 را می ده مشکل از چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام نسخه افزونه با نسخه جوملا شما یکی نی نسخه افزونه 1.5 ولی نسخه جوملا شما غیر 1.5 می باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
punisher 0 ارسال شده در بهمن 91 دقیقا درست است آیا نسخه 2.5 این افزونه موجود نیست؟ آیا افزونه خوبی در این ضمینه برای جوملا 2.5 می شناسید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در بهمن 91 برای ۲.۵ هم rsform موجوده هم breezingform تو انجمن جستجو کنید پیدا میکنید :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
punisher 0 ارسال شده در بهمن 91 مرسی از پاسختون ولی من لینک دانلود اونو پیدا نمی کنم یکی پیدا کردم لینک خرابه اگه لطف کنید لینک سالم فرم ساز rsform برای جوملا 2.5 قرار بدید تشکر می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 دانلود پکیج RSform نسخه 1.4.0 از آپلودسنتر جومینا بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر