hamedata 3 ارسال شده در بهمن 91 سلام من یک سایت دارم که بخشی از آن اختصاص به دانلود فایل دارد. حالا می خواهم این فایل ها را در سروری دیگر آپلود کنم و لینک آن ها را در سایت اصلی بگذارم به گونه ای که دیگران نتوانند لینک مستقیم آن را ببینند. الان از jdownloads استفاده می کنم و می توان در قسمت میرور لینک داد ولی در انتها آدرس مستقیم مبدا فایل را به کاربر نشان می دهد... آیا افزونه ای وجود دارد که این کار را انجام دهد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام از دکمه امن دانود هم میشه از کلیجا هم میشه بسته به نوع نیازتون و سلیقه تون داره البته شاید راه های دیگه هم باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedata 3 ارسال شده در بهمن 91 سلام از دکمه امن دانود هم میشه از کلیجا هم میشه بسته به نوع نیازتون و سلیقه تون داره البته شاید راه های دیگه هم باشه منظورتون از دکمه امن دانود رو متوجه نشدم؟ داکمن این خصوصیت رو داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام با داکمن کار نکردم زیاد منظور از دکمه امن دانلود همون ماژول امن دانلود است که بگردید پیدا می کنید ببینید کارتون رو راه میندازه یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر