malmal 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام میخواستم بدونم امکان این کار وجود داره که: بیش از یک فریم ورک روی جوملا 2.5 داشته باشم؟ مثلا فرم ورک گانتری و تی 3 رو داشته باشم وز از امکاناتشون استفاده کنم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام هر فریم ورک رو فقط از خصوصیات خودش می تونید استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
malmal 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام هر فریم ورک رو فقط از خصوصیات خودش می تونید استفاده کنید من میخوام از 2 قالب استفاده کنم یکیش با هلیکس نوشته شده و اون یکی با تی3. حالا میخوام بدونم آیا امکانی هستی که من این دوفریم ورک و به تبع اون، 2 قالبی که گفتم رو روی 1 جوملا داشته باشم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام بله میتونید هر دو را در یک جوملا نصب کنید فریم ورک این قالبها اکثرا" بصورت پلاگین هستند که میتونید در صورتی که دچار تداخل شدند پلاگین مربوطه را غیر فعال کنید معمولا مشکلی نیست موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر