vampire74 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام خسته نباشید آقا چند روز پیش یه سری از تنظیمات گالری تصاویر سایتم تغییر داده شده حالا توی گالری وقتی که روی یکی از عکس ها کلیک می کنم که عکس بزرگ بیاد روی عکس هم یه سایه میفته. قبلا فقط دورش سایه داشت ولی الآن روی تصویر هم سایه میفته. برای رفع این مشکل چیکار کنم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوست عزیز. از کدوم کامپوننت استفاده میکنید؟ :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vampire74 0 ارسال شده در بهمن 91 ممنون من با k2 پست میدم فوکا گالری هم نصب روی سایتم فکر کنم از اون استفاده می کنه برای گالری عکس زیر مطلب دیگه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اینکه خودتون میگید خودتون تنظیمات رو ستکاری کردید پس باید وباره همون تنظیمات رو برگردونید اگر هم نمی تونید و به یاد ندارید چی بود در جوملای دیگر فوکا رو نصب و تنظیمات هر دو رو مقایسه کنید و تغیر بدید سعی کنید حتمن موفق می شوید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vampire74 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام مشکل اینه که یکی دیگه تنظیمات رو دستکاری کرده! منم تازه با جوملا آشنا شدم میشه برای اون قسمت از چیز دیگه ای اسنتفاده کرده باشه؟! یعنی به غیر از فوکا من وقتی می خوام گالری تصاویر بگذارم باید همه عکس ها رو یه فایل زیپ بکنم و بعد آپلود کنم. اون خودش بقیه کار ها رو انجام میده. یعنی آنزیپ می کنه و عکس ها رو درج میکنه. توی قسمت پست دهی کا2 هم عکس ها رو می گذارم. یعنی اون قسمت پایین یه تب داره به اسم گالری عکس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vampire74 0 ارسال شده در بهمن 91 آقا برای من simple image gallery هستش، فوکا نیست شرمنده الآن فهمیدم این رو برای اینکنه درست بشه باید چی کار کنم؟ ممنون از همه درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر