mehdiramezani 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام من یکی از کاربرای جدید جوملا 1.5 هستم. تازگی یه سایت راه اندازی کردم اما به یه مشکل خوردم و چون یه مبتدی به حساب میام نتونستم مشکلم رو حل کنم حتی با خوندن راهنمای جوملا! ماژولها رو برای نمایش تو سایت ایجاد کردم، بخش ها و مجموعه ها و مطالب رو هم دسته بندی کردم ام مشکل اینه که وقتی سایتو باز میکنم و مثلا از منوی اصلی روی یه گزینه کلیک میکنم به جای نشون دادن مطلب خطای "404 صفحه پیدا نشد. سرور در ارسال صفحه با خطا مواجه شده است." میده. اگه راهنماییم کنین خیلی ممنون میشم. اینم آدرس سایتم ecoagri.ssc.um.ac.ir با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام ببینید سئو جوملا غیر فعال نباشه اگر فعال بود غیر فعال کنید ادرسش اینه : تنظیمات کلی(اصلی) روی اولین تب سمت چپ ببینید همه گزینه ها رو خیر باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdiramezani 0 ارسال شده در اسفند 91 خیلی ممنون مشکلش رفع شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر