Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 91 با سلام انا لله و انا الیه راجعون «و هر از گاه در گذر زمان در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی،جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکـونی، آغازی بی پایان را می سراید» با خبر شديم دوست عزيزمان آقای "علی موذنی" عضو تیم توسعه افزونه جومینا در غم از دست دادن پدربزرگ بزرگوارشان سوگوار است. اين مصيبت جانكاه را به وي و خانواده داغدارشان صميمانه تسليت ميگوييم و ضمن طلب آمرزش الهي براي آن مرحوم، سلامت و بقاي بازماندگان را از حضرت دوست مسئلت داريم. علی جان ما را در غم خود شریک بدان 2 واکنش ها : cible و رضا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrertebat 8 ارسال شده در بهمن 91 با سلام خدمت آقای علی موذنی علی جان ما را در غم خود شریک بدانید . شیبانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام علی جان مصیبت وارده را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض میکنم و برای آن مرحوم از درگاه خداوند متعال طلب آمرزش و مغفرت را خواستارم خدا بهت صبر بده و مرا هم در غم خودت شریک بدان یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 درود علی آقا به شما و خانواده محترمتان تسلیت میگم طلب آمرزش رو از خدا متعال برای ایشون داریم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در بهمن 91 من هم به نوبه ی خودم مصیبت وارد شده رو به شما تسلیت عرض می کنم خدا رحمت کند . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در بهمن 91 با سلام علی جان مصیبت وارد شده رو به شما و خانواده محترم تسلیت عرض میکنم. از خداوند متعال برای آن مرحوم رحمت و غفران و برای شما طول عمر مسئلت داریم. و بشر الصابرین الذین اذا اصابتهم مصیبه قالو انا لله و انا الیه راجعون. گلچین زمانه عجب خوش سلیقه است/ می چیند گلی که ز عالم نمونه است خداوند قرین رحمتش فرماید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در بهمن 91 علی جان خدا رحمتشون کنه، همچنین به شما صبر بده ما رو در غم خودتون شریک بدونین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 91 سلام علی جان تسلیت میگم. سایه ای بود و پناهی بود و نیست لغزشم را تکیه گاهی بود و نیست بچها لطف کنید یک حمد و سوره برای آمرزش روح در گذشتگان بخصوص پدربزرگ علی آقای موذنی بخونید. :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در بهمن 91 علی جان بهت تسلیت میگم و غم اخرت باشه ما رو هم توی غم خودت شریک بدون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در بهمن 91 تسلیت ما را هم پذیرا باشیم روحشان قرین رحمت باد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در بهمن 91 بسم الله الرحمن الرحیم الحمد لله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک نعبد و ایاک نستعین اهدنا الصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیر المغضوب علیهم و لا الضالین. اللهم اغفر المسلمین و المسلمات آمین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadimohsen01 0 ارسال شده در بهمن 91 الحق که بازگشت همه به سوی اوست تسلیت ما را هم پذیرا باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در بهمن 91 خبردرگذشت عزیز چنان سنگین و جانسوز است که به دشواری به باور مینشیند، ولی در برابر تقدیر حضرت پروردگار چارهای جز تسلیم و رضا نیست خداوند قرین رحمتش فرماید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 91 عرض درود و سلام خدمت تمامی دوستان عزیز از همگی دوستانی که در این مدت بنده حقیر را مورد لطفشون قرار دادند و پیام های پر مهرشون را فرستادند کمال تشکر و قدردانی را دارم ان شاء الله در شادی های شما جبران کنم موفق باشید و سربلند با سپاس علی موذنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pooriabozorg 0 ارسال شده در بهمن 91 با عرض تسلیت امیدوارم بزودی شما را با تمام انرژی در جمع دوستان داشنه باشیم دکتر بزرگی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در بهمن 91 سلام علی جان منم تسلیت عرض می کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maka133 5 ارسال شده در بهمن 91 جناب آقای موذنی بزرگوار تسلیت قلبی بنده را نیز پذیرا باشید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortexa 0 ارسال شده در بهمن 91 آقای موذنی من هم به نوبه خودم درگذشت پدر گرامیتان را به شما و خانواده محترم تسلیت عرض میکنم و آرزوی صبر و سلامتی برایتان دارم و از خداوند منان آمرزش و مغفرت برای آن مرحوم خواستاریم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضا 0 ارسال شده در اسفند 91 روحشون شاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر