nikon 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام کی میدونه چطوری میشه Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH که در جوم شاپینگ در صفحه محصولات و ... نشون میده رو حذف کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام به ادرس زیر مراجعه کرده و در فایل functions.php خط 370 را ویرایش نمایید. components/com_jshopping/lib/functions.php به نظرم این بود ------------------ http://forum.joomina.ir/thread-19125.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nikon 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام به ادرس زیر مراجعه کرده و در فایل functions.php خط 370 را ویرایش نمایید. components/com_jshopping/lib/functions.php به نظرم این بود ------------------ http://forum.joomina.ir/thread-19125.html سلام نه این نیست تو این خط check date Format date yyyy-mm-dd هست کلا تو این فایل هم چیزی در مورد این کپی رایت نیومده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hussein_Alilou 3 ارسال شده در اسفند 91 من تقریبا اکثر فایلهای این کامپوننت رو زیر و رو کردم هیچ گزینه مناسبی پیدا نکردم و فقط در فایل xml نصبی بود که تونستم نام و لینک سازنده رو پیدا کنم ... ----------------------------------------------------------------------------------------------- در جست و جوهام برای حذف کپی رایت به این نتیجه رسیدم که سایت تولید کننده از شما 199 یورو درخواست می کنه تا این کار رو انجام بده . در فایل xml نصبی یک مورد هست که فقط این گزینه وجود داره . شاید قبل از نصب اون بشه تغییرش داد ----------------------------------------------------------------------------------------------- در کل به یه نتیجه رسیدم ! نه ویچومارت به درد خوره نه جومشاپینگ ! بهترینش یه سیستم فروشگاهی مثله پرستا شاپ هست ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
exclusive 0 ارسال شده در فروردین 92 توي خط 370 چيو ويرايش كنيم ؟ ميشه راهنمايي كنيد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hussein_Alilou 3 ارسال شده در فروردین 92 توي خط 370 چيو ويرايش كنيم ؟ ميشه راهنمايي كنيد ؟ این افزونه امکان حذف کپی رایت رو نداره مگر در صورت اینکه مبلغ 199 یورو به شرکت آلمانی منتشر کننده بپردازید . به عقیده من این افزونه ارزش چنین هزینه ای رو نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzin_blue 3 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوستان من با کمی زیاد ور رفتن تونستم کپی رایت رو از نمایش روی سایت حذف کنم. بدین صورت که: com_jshopping\css\default.css رو باز کردم و از خط 261 سایز فونت رو 0 کردم و مشکلم حل شد 3 واکنش ها : icons، mfarzaaneh و hamed629 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان من با کمی زیاد ور رفتن تونستم کپی رایت رو از نمایش روی سایت حذف کنم. بدین صورت که: com_jshopping\css\default.css رو باز کردم و از خط 261 سایز فونت رو 0 کردم و مشکلم حل شد سلام میشه دقیقا بفرمایید گزینه ای که فونت آن را صفر کردید چی بود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در دی 92 اگه از css بخوای حذف کنی کافی با فایر فاکس یا کروم روش رایت کلیک کنی Insepect element کنی بعد کلاسشو و فایل استیلشو پیدا کنی و مقدار display: none; رو براش بنویسی ----------------------------------------------------------------------------------------------- این رو امتحان کنید componente/com_jshopping/css/default.css خط 255 برای کلاس #mxcpr display: block; رو به display: none; تغییر بده 2 واکنش ها : atlasm و mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 نه این رو وحتی خط بعدش که سایز فونت بود هم تغییر دادم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در دی 92 روشی که گفتم رو امتحان کردید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 روشی که گفتم رو امتحان کردید ؟ بله ولی نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در دی 92 اگر لینک سایت رو بذارین راحت میشه راهنمایی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
icons 4 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان من با کمی زیاد ور رفتن تونستم کپی رایت رو از نمایش روی سایت حذف کنم. بدین صورت که: com_jshopping\css\default.css رو باز کردم و از خط 261 سایز فونت رو 0 کردم و مشکلم حل شد عالی بود. عجب ترفندی زدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 عالی بود. عجب ترفندی زدی لطفا تاپیک های قدیمی رو آپدیت نکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mey-sam 0 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) پوزش اگر جای درستی مطرحش نکردم ایا این افزونه این قابلیت رو داره که بازدید کننده محصولش رو برای فروش ثبت کنه ...مثل فروش ماشین املاک وسایل یا ..... ویرایش شده مرداد 93 توسط mey-sam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر