filip-m 0 ارسال شده در بهمن 91 لطفا مدیریان محترم سایت پاک نکنند این پیام spam نیست!!! من جوملا 1.5 کار میکنم و متاسفانه اشتباهی تو قسمت مشکلات جوملا 2.5 سوالمو درج کردم و بعد که متوجه اشتباهم شدم تو همین قسمت جوملا 1.5 هم مطرح کردم اما دوستان مدیر به دلیل اینکه سوال تکراری بود حذف کردند. لطفا پاک نکنید :D :D سلام دوستان من یه افزونه global news نصب کردم اما میخوام عکسش بالا و متن زیرش باشه و شمارنده هاش پهلوی عکس همون بالا باشه اما وقتی با افزونه web developer میخوام خواصشو انتخاب کنم عکس و متن با هم تو یه کادر قرار میگیرن و حسابی حرصم رو درآورده نمی دونم باید چیکار کنم؟؟؟؟؟ خواهش میکنم جوابمو بدین خیلی گیر همینم اگه دوستان ماژولی شبیه گلوبال نیوز هم دارن که شامل عکس و متن و شمارنده صفحه باشه خیلی خیلی خیلی ممنون میشم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
filip-m 0 ارسال شده در بهمن 91 در ضمن اینم بگم که تو یه سایتی این مدلی رو که عرض کردم دیدم و بیشتر دنبال اونم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام دوست عزیز ، تاپیک شما حذف نشده بلکه به بخش مرتبط با سوالتون منتقل شده ! جناب میری هم پاسخ شما را دادند . لطف کنید در همون تاپیک قبلیتون پیگیر باشید و تاپیکهای متعدد برای یک سوال ایجاد نکنید http://forum.joomina.ir/thread-20053-post-101387.html#pid101387 تاپیک بسته شد ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر