sanehia 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوستان بنده برای منو سایتم با استفاده از جیکوئری منوی آبشاری درست کردم ، مشکلی که دارم ساب منو ها زیر ماژول اسلاید شو میروند و دیده نمیشوند ، یک ماژول اسلاید شو دیگه نیز چک کردم همین مشکل بود . ممنون میشم راهنماییم کنید: :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در بهمن 91 با سلام شما توی سی اس اس ، کلاس مربوط به زیر منو رو پیدا کن بعد این دو خط رو اضافه کن. position: absolute; z-index: 999; با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sanehia 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوست عزیز از مدیران بابت اسپم عذر میخوام ، منتها خواستم علاوه بر دکمه تشکر از دوست عزیزم سپاسگذاری کنم . ممنون از راهنمایتون مشکل رفع شد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در بهمن 91 عزیز من شما برای تشکر هم می تونید از دکمه ی اعتباردهی استفاده کنید باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر