filip-m 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوستان من یه افزونه global news نصب کردم اما میخوام عکسش بالا و متن زیرش باشه و شمارنده هاش پهلوی عکس همون بالا باشه اما وقتی با افزونه web developer میخوام خواصشو انتخاب کنم عکس و متن با هم تو یه کادر قرار میگیرن و حسابی حرصم رو درآورده :@ نمی دونم باید چیکار کنم؟؟؟؟؟ :dodgy: خواهش میکنم جوابمو بدین خیلی گیر همینم اگه دوستان ماژولی شبیه گلوبال نیوز هم دارن که شامل عکس و متن و شمارنده صفحه باشه خیلی خیلی خیلی ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام میتونید از آیدا نیوز هم استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
filip-m 0 ارسال شده در بهمن 91 با تشکر از آقای صفرعلی من از جوملا 1.5 استفاده میکنم اما متاسفانه اشتباها سوالمو تو قسمت جوملا 2.5 پرسیدم بعدش اومدم تو قسمت 1.5 هم مطرح کردم اما حذف شد. حالا میخواستم بپرسم این آیدا نیوز مال 2.5 است یا میشه ازش تو 1.5 هم استفاده کرد؟ ****************************** تاپیک به بخش مربوطه منتقل شد ! ****************************** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام هر دو نسخه اینجاست http://www.aimini.it/download بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
filip-m 0 ارسال شده در بهمن 91 ببخشید اما این ماژول رو من چجوری باید استفاده کنم؟ باید همراه کامپوننت k2 باشه ؟ میشه لطفا یه توضیح بدید آخه منو گیج کرده مرسی دوستان اون مشکل قبلی رفع شد حالا این ماژولو که من نصب و استفاده کردم میخوام به صورت اسلایدی نشونش بده اما اون تمام مطالب منو داره پشت سر هم نشون میده. من میخوام یه مطلب و یه عکس و دکمه های شماره های صفحات داشته باشه اما این اینطور نیست و تو تنظیماتش هم متوجه نشدم باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
filip-m 0 ارسال شده در بهمن 91 درواقع من میخوام مثل ماژول گلوبال نیوز در هر لحظه فقط یه خبر نشون بده نه اینکه تمام خبرها رو زیر هم ردیف کنه آیا یه همچین امکانی در این ماژول آیدا نیوز هست؟ میخوام حتما حتما شمارنده هم داشته باشه اما این نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام شما در چندین پست چیزای مختلفی میخواین خوب اسلاید شو , اسلاید شو است از خود استلاید شو های متنی استفاده کنید content slider هم شاید بدردتون بخوره لطفا جستجو کنید و سوال جدید رو در تاپیک جدید بپرسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
filip-m 0 ارسال شده در بهمن 91 با تشکر از آقای میری راستش من کلا یه چیزی میخوام شبیه قسمت اخبار ویژه سایت www.yasouj.irib.ir که با web developer بتونم قسمت متن و عکس و شمارنده رو جداگونه انتخاب کنم . دوستان ماژول گلوبال نیوز و آیدا نیوز رو معرفی کردن اما هر کدوم یه چیزی رو ندارن مثلا گلوبال نیوز شمارنده و متن و عکس داره اما برا ی تنظیم css اش نمیشه متن رو با افزونه web developer جدا انتخاب کرد و همراه عکس انتخاب میشه. در مورد ایدا نیوز هم خوبه اما متاسفانه صفحه بندی نداره ولی تو این سایت این ماژول اخبار ویژه همه این امکانات رو داره میخواستن بدونم این افزونه همه چی تموم (!) چیه؟ خیلی فعلا بهش احتیاج دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر