cmcman 0 ارسال شده در دی 89 سلام. من قالب یار دبستانی را نصب نمودم. می خواستم بدانم چطور می شود تصویر آن لوگوی که عکس کیف می باشد و در سمت راست بالا. بالای ستون سمت راست ماژولها هست را حذف کنم؟ من تصویر را از فولدر ایمیج قالب حذف می کنم ولی فضای خالی آن باقی می ماند و ستون ماژولها نمی آید بالا تا جای آن لوگو را پر کند! چطور این لوگو را حذف کنم و ستون سمت راستبیاید بالا و جایش را بگیرد؟ ضروری هست برایم. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در دی 89 سلام دوست عزیز در پوشه css فایل template.ccs با یک ویرایشگر باز کن و ردیف 396 تا 401 یک رو حذف کن #joomina_topcolr { width:208px; height:207px; background-image: url(../images/right_top_joomina.png); background-repeat:no-repeat; background-position:top right; این رو حذف کن و این کد رو قرار بده #joomina_topcolr { width:208px; height:11px; background-image: url(../images/headercolum_joomina.png); background-repeat:no-repeat; background-position:top right; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر