khorami 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام من ماژول نمایش آخرین دانلود شده ها رو دانلود کردم و مجموعه های کامپوننت جی دانلود رو هم بهش دادم اما هر چی دانلود میشه رو نمایش نمیده تو سایت لطفا راهنماییم کنید مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در بهمن 91 اگر میشه دموی چیزی ببینینم اینجور مشخص نیست علتش چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khorami 0 ارسال شده در بهمن 91 http://taleenoor.e-maihan.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در بهمن 91 من تو سایتتون لینک دانلود نرم افزاری ندیدم برادر شما برای اعضا نزاشتین ماژول رو ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام جناب chabok بالا سمت راست اما شما دوست گرامی من رفتم چیزی رو دانلود کنم ولی چیزی دانلود نشد فقط عکس اومد شما برای اطمینان یک فایل با فرمت زیپ رو برای دانلود بذارید در تنظیمات ماژول گزینه ی " Amount of downloads " یا همون تعداد فایل رو حداقل 5 بذارید فیلد زیر اونم برای تعداد کارکتر است که هر چی بیشتر باشه فعلا بهتره مثلا 30 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khorami 0 ارسال شده در بهمن 91 مرسی از کمکتون جناب میری اما هر کار کردم نشد میشه بهتون دسترسی بدم برام زحمتشو بکشید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 برام اطلاعات مدیریت رو پ.خ کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر