mohsenavr 1 ارسال شده در بهمن 91 من قالب zt hosting را دانلود کردن دمو البته موفق به استفاده از آن نشدم-فعلا نمی دونم دردش چی هست به هر حال در قسمت content سه تا ستون هست که با رفتن روی آن اندازه آن بزرگتر شده و تغییر می کند می دانم که با Hover موس این ساخته می شود کد نمونه اگر دارید برام بزارید و یا افزونه که عالی می شه سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام خدمت شما : http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/tables-a-lists/18972 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenavr 1 ارسال شده در بهمن 91 ممنون دقیقا چیزی هست که می خواستم حالا تو این جدول اعداد را چه جوری فارسی کنم؟ نسخه جوملا 2.5.6 انگلیسی هست که فایل فارسی سازی را روش نصب کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام اگر از جوملا تیم جومینــــــا استفاده میکنید ، پلاگین فارسی سازی اعداد را فعال کنید اگر با فعال کردن پلاگین هم نتیجه نگرفتید میبایست در افزونه تغییرات بدید که مستلزم دانش PHP و JS میباشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenavr 1 ارسال شده در بهمن 91 ممنون از جوملا اینگلیسی با زبان فارسی استفاده می کنم ولی با یک کلی تونستم اعداد را فارسی نشون بدم آن هم استفاده از صفحه ای تو سایت Aftabgardan بود. می خواستم لینک بزارم که بقیه استفاده کنند ولی Page را Save کردم آدرس ندارم خود Page را می زارم استفاده کنید لینک لینک دانلود از سرور جومینـــــــا - تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی 1 واکنش ها : AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر