sajjads441 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام وقتی کامپونت پیوست فایل جومینا را استفاده میکنم این پیغام و میده اشکال از چیه؟ Parse error: syntax error, unexpected $end in /home3/beheshta/public_html/administrator/components/com_attachments/attachments.php on line 32 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 91 روی جوملا 2.5 تست میکنید ؟ نسخه جوملای خود را آپدیت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajjads441 0 ارسال شده در بهمن 91 روی جوملا 2.5 تست میکنید ؟ نسخه جوملای خود را آپدیت کنید سلام بله رو جولا 2.5 تست میکنم البته جوملا رو از روی جوملا فارسی نصب کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajjads441 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام من نسخه جوملا هم رو هم پاک کردم و دوباره نسخه جدید 2.5.8 جومینا رو نصب کردم ولی باز برا استفاده از این کامپونت این پیغامو میده Parse error: syntax error, unexpected $end in /home3/beheshta/public_html/administrator/components/com_attachments/attachments.php on line 32 خواهشا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 91 فایلش در خود سایت جومینا تصحیح شد لطفا دوباره دانلود و نصب نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajjads441 0 ارسال شده در بهمن 91 مم فایلش در خود سایت جومینا تصحیح شد لطفا دوباره دانلود و نصب نمایید ممنون با تشکر از زحمات شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر