ice man 4 ارسال شده در بهمن 91 با سلام خدمت دوستان: دوستان من از سایت جومینا یه افزونه با نام "سیستم پرداخت جامع جومینا ملت" رو دانلود کردم .کامپوننت و ماژول ها همه به طور کامل نصب میشن. اما وقتی در کامپوننت وارد بخش رهگیری تراکنش ها میشم توی این صفحه پر ار هشدار ه . <<منظورم از هشدار همان جداول نارنجی هستن که توی سربرگ اون آدرس یکی از فایل ها ست و شماره ی خطی که در این فایل مشکل داره>> حتی وقتی ماژول ها رو توی سایت منتشر و با هاشون کار میکنم باز با این جداول هشدار روبرو میشم. من این افزونه رو روی لوکال تست کردم و با این مشکل روبرو شدم. نسخه ی wampserver من 2.2 هست (یعنی نسخه ی php 5.3.10 و نسخه ی mysql 5.5.20 ) لطفا راهنماییم کنید من به این افزونه به شدت نیاز دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام بله مشکل از نسخه ومپ شما میباشد قبلا هم خدمتتون عرض کرده بودم که از Wampserver2.0c استفاده کنید نسخه PHP 5.3 و بالاتر برای جوملا 2.5 توصیه نمیشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر