p30dan 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام من یک مشکلی تو قالب سایتم دارم بدین صورت که وقتی به نوشته ای رنگ پس زمینه مبدم تو سایت متن نوشته به حالت تار در میاد اما مثلا همین نوشته اگه تو پنل مدیریت اگر پیش نمایش بزنم سالم و روشن نشون میده و مشکلی نیست! برای اینکه منظورمو متوجه بشید تفاوت این 2 را در یک عکس نشون دادم: لطفا راهنمایی کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در بهمن 91 با سلام. دمو قرار بدید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30dan 0 ارسال شده در بهمن 91 آخه دمو ندارم که! همین سایت خودمه وقتی که تو مطالبه سالم نشون میده وقتی ذخیره کردم میاد تو سایت تار میشه! این قضیش چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در بهمن 91 دمو انلاین=آدرس سایت خودتون ممکنه از کدهای css قالب باشه ! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30dan 0 ارسال شده در بهمن 91 بفرمایید http://btcbabol.com/request-job/profilejobseekers.html این دقیقا همان آدرسی است که تار نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در بهمن 91 با سلام در فایل تمپلت دات سی اس اس در خط 1038(یا 1212)کد زیر قرار دارد #s5_mainbodyfullw { color: #000000; margin-top: 15px; text-shadow: 1px 1px #FFFFFF; width: 200%; } به شکل زیر تغیر بدید #s5_mainbodyfullw { color: #000000; margin-top: 15px; width: 200%; } موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30dan 0 ارسال شده در بهمن 91 داداش دمت گرم ترکوندی درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر