p30dan 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام همانطور که میدانیم در جوملا 1.5 در مدیریت مطالب قسمتی برای غیرفعال کردن نمایش عنوان نیست میخام بدونم چطور میشه عنوان مطلب رو حذف کرد؟ کسی راه میان بر سراغ داره که تو مطالب نشون نده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام منظورتون از عنوان مطلب همون تیتر یک مطلب هست؟ برای اینکار می تونید برای تگ مربوط به عنوان مطلب دستور زیر رو بنویسید display:none نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30dan 0 ارسال شده در بهمن 91 بله منظورم تیتر هر مطلبه میخام در داخل مطلب عنوانش نشون نده این کد رو در مطلب زدم اما همونجوری خام نشون داد! چیزی تغببر نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30dan 0 ارسال شده در بهمن 91 آقای دفاعی اگر پاسخ دهید ممنون میشم بقیه دوستان عزیز لطف نمیکنن راهنمایی کنند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در بهمن 91 با سلام کد زیر رو در انتهای یکی از فایل های css خودتون اضافه کنید .contentpaneopen > h2.contentheading { display:none } اگر کد کار نکرد دمو قرار بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30dan 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام کد کار نکرد سایت ما اینه: www.btcbabol.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام شما برو تو فایل سی اس اس قالب دنبال عبارت زیر بگرد .contentheading بعد بهش همون کدی که گفتم رو اضافه کن اگر کار نکرد فشرده سازی سی اس اس قالب رو غیرفعال کن بعد هم کش رو پاک کن و بعد سایت چندبار رفرش کن یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30dan 0 ارسال شده در بهمن 91 تو تگ .contentheading کد رو اضافه کردم اما تغییری نکرد داداش اگه css رو از فشرده خارج کنم که سرعت بارگذاری سایت میاد پایین راه دیگه ای نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در بهمن 91 با سلام کد زیر رو اضافه کردید؟ .contentheading { display:none } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30dan 0 ارسال شده در بهمن 91 بله تو تگ contentheading کد display:none رو زدم اما فایده ای نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام کد زیر را به انتهای یکی از فایلهای CSS قالبتون اضافه کنید div table.contentpaneopen tbody tr td table.inputbox tbody tr td p span strong span, div table.contentpaneopen tbody tr td table.inputbox tbody tr td p span b, div table.contentpaneopen tbody tr td table.inputbox tbody tr td p span strong { font-size: 0; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30dan 0 ارسال شده در بهمن 91 نه عزیزم این کد رو هم در فایل های مختلف css بکار بردم ولی تغییری نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در بهمن 91 در صورت تمایل اطلاعات ادمین رو پ خ کنید تا بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر