emperor69 1 ارسال شده در بهمن 91 سلام به همه من یه ریسلری دارم و میخوام تمام سایتهام رو به یک هاست دیگه منتقل کنم. چیکار باید بکنم که سریعترین راه باشه و مجبور به دانلود و آپلود تمام سایتها نباشم؟ روش انتقال یک تک سایت را بلدم. میخوام همه سایتهام رو جابجا کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 91 با سلام نوع کنترل پنل هاست اتون چیست؟ (هم کنترل پنل قبلی و هم کنترل پنل جدید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emperor69 1 ارسال شده در بهمن 91 با سلام هر دو سی پنل یکیش در ایران و دیگری خارج از ایران نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 91 با سلام با توجه به اینکه به روت سرور دسترسی ندارید و هر دو کنترل پنل یکی هستند راحت ترین راه اینه که در سی پنل مبدء، به قسمت Backups مراجعه کنید و بعد Full Backup و از قسمت Generate a Full Backup فول بک آپ رو به سی پنل مقصد انتقال دهید و بعد از ادمین سرورتون بخواهید ریستورش کنه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر