fcmatoo 40 ارسال شده در بهمن 91 سلام به سایت زیر بروید fz-forza.ir/ منو محصولات روی عکس کفش - کفش مردانه را انتخاب کنید کفش fz300m را پیدا کنید ( آخرین عکس است -کفش قرمز رنگ ) وقتی رویش کلیک می کنید 3 تا عکس است -سبز - زرد - قرمز - مشتری خواسته من هم چنین کاری کنم ؟ با چه افزونه ای ؟ من خودم گفتم شاید بشود با ویچورمات این کار را کرد یا با جووم شاپینگ ! به نظر شما چه ؟ مشتری می خواهد معرفی محصولاتیش با جلوه های ویژه مثل این سایت باشد ، نمی خواهد معمولی باشد ، به نظر شما از چه افزونه ای استفاده کنم ؟ sobi pro ؟ و در کنارش از افزونه های شرکت demo.smartaddons.com یا از افزونه های دیگر ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در بهمن 91 سلام این کار فک نکنم بشه حالا شما می تونین با فلش طراحی کنید و لینک رو به جوملا وصل کنین اگه دقت کنین این سایت با فلش درست شده - فکر نکنم شما بتونین چنین افزونه ای رو پیدا کنید . باسپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در بهمن 91 من نگفتم شبیه آن ! گفتم تقریبا مثل آن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر