mohsen3090 1 ارسال شده در بهمن 91 سلام ايا كسي از دوستان مي تونه براي من شبيه به لينك زير كه قرار مي دم البته فقط همين صفحه نخست براي من فراهم كنه http://ghalekash.com/ با تشكر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام قالب باید اختصاصی طراحی بشه یه اسلاید شو هم نیاز داره همین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen3090 1 ارسال شده در بهمن 91 ممنون آیا کسی هست شبیه به این و حالا بهتر و زیبا تر از نظر طراحی و گرافیت و همچین اسلاید برا من درست کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوست عزیز اگر منظورت صفحه اول سایت هست که کار خاصی نیست جز یک بک گراند و یک اسلاید شو، کلا یک اینترو که بهترین از این ها هم توی سایت های خارجی میتونی پیدا کنی، اگرم نه یک سیو کامل صفحه بکنی ازش میتونی ازش استفاده کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen3090 1 ارسال شده در بهمن 91 میشه آدرس سایت خارجی که گفتید را برام بزارید تا دانلودشون کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در بهمن 91 دوست عزیز شما تو گوگل جستجو کنید . اگه چیزی پیدا کردید که هیچ . اگه نکردید باید اختصاصی طراحی بشه - من به شما پیام خصوصی دادم لطفا بررسی کنید. با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر