ice man 4 ارسال شده در بهمن 91 با عرض سلام و خسته نباشید به همه ی دوستان دوستان، من میخوام از افزونه ی DVFolderContent استفاده کنم هم ماژولش و هم کامپوننتش به طور کامل نصب میشن اما وقتی ماژول رو روی سایت منتشر می کنم همه چیز این ماژول نمایش داده میشه اما یه جدول هشدار هم ظاهر میشه و سربرگ اون به صورت زیره: Notice: Undefined variable: url2 in C:\wamp\www\modules\mod_dvfoldercontent\helper.php(349) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 15 از شما دوستان خواهشمندم به من کمک کنید تا این جدول رو از روی صفحه حذف کنم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام از کدام نسخه Wamp استفاده میکنید ترجیحا" از Wampserver2.0c استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ice man 4 ارسال شده در بهمن 91 با سلام از کدام نسخه Wamp استفاده میکنید ترجیحا" از Wampserver2.0c استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): سلام من دارم از نسخه ی 2.2 استفاده می کنم. یعنی با این نسخه مشکل داره؟ اگه از لوکال خرجش کنم و ببرمش روی هاست حقیقی درست میشه؟ آقای مصطفی صفرعلی با عرض سلام و خسته نباشید من روی wampserver 2 تست کردم و جواب گرفتم حالا اگه ببرمش روی هاست این مشکل رو باز دارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام نه نباید مشکل باشه شما ببرید اگر مشکلی بود در همین تاپیک پیگیر شوید دوستان در خدمت هستیم بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام دلیل بروز این خطا به خاطر بالا بودن ورژن PHP میباشد . همانطور که خودتون هم تست کردید با استفاده از نسخه پایینتر مشکل برطرف شد شما اگر سایتتون رو به روی هاست هم منتقل میکنید باید نسخه PHP هاستتون زیر 5.3 باشه نسخه های 5.3 و بالاتر برای جوملا 3 استفاده میشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر