sajjadnajmeh 4 ارسال شده در بهمن 91 با سلام خدمت شما من از دایرکتوری ساز mtree استفاده می کنم وقتی روی جوملا 2.5.8 نصب می کنم قسمت فارسیش نصب نمیشه حتی به صورت دستی هم کپی کردم جواب نداد لطفا راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام حتما در فایل xml به درستی فایل فارسی تعریف نشده آموزشش تو بخش توسعه افزونه های فارسی هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajjadnajmeh 4 ارسال شده در بهمن 91 سلام حتما در فایل xml به درستی فایل فارسی تعریف نشده آموزشش تو بخش توسعه افزونه های فارسی هست سلام فایل xml رو پیوست میکنم تا مشاهده کنید ولی کاملا صحیح تعریف شده http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13597835051.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 حتی به صورت دستی هم کپی کردم جواب نداد با سلام در اینصورت مشکل از فایل زبان میباشد . بررسی کنید که در ترجمه علامتهای کوتیشن و یا = چیزی جا نمونده باشه . از کاراکترهای غیرمجاز مثل پرانتز و اسلش و ... استفاده نشده باشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajjadnajmeh 4 ارسال شده در بهمن 91 سلام به همه دوستان بعد از تلاش بسیار بلاخره متوجه شدم که ورژن 2.2.4 این کامپوننت در لوکال با فایل زبان خطایی رو نشون میده ولی وقتی به روی هاست انتقال پیدا میکنه تمام ایرادات خود به خود از بین میره البته باید متذکر بشم نصب به نسخه های پایین تر ولی سازگار با جوملا 1.5 این نسخه امکانات کمتری رو داره که تمامی این امکانات در نسخه 3.0.3 برطرف شده از جمله این امکانات fast add می باشد پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر