specialagent 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوستان و اساتید بنده قصد خرید یک قالبی رو دارم که هنوز به فارسی ترجمه نشده و ماله راکت تم هست با یکی از سایت هایی که قالب فارسی برای فروش می زارن برای ترجمه فارسی قالب تماس گرفتم و بهشون هم تذکر دادم که قالب کاملا rtl support هستش. جوابی که بهم دادن این بود : هزینه قالب با لایسنس : 150000 یک صد و پنجاه هزار تومان مدت زمان تحویل : 10 تا 12 روز کاری بعضی جاهای دیگه هم 50 تا 60 می گیرن. من تو لوکال این قالب رو نصب کردم بعد بسته ی زبان فارسی رو هم روی جوملا نصب کردم و قابلیت rtl support قالب رو هم فعال کردم و ظاهرا قالب کاملا راست چین شده و لغات مربوط به هسته قالب هم فارسی بود. من می خوام قالب کاملا بی نقص باشه. به نظر شما اساتید همین کافیه یا واقعا این ترجمه فارسی حتما باید باشه ؟ به زبان دیگه : فروشگاه های جوملایی که این مبلغ رو مطالبه می کنن دارن رو سر من کلاه می زارن یا دارن حق خودشون رو میگیرن ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوست عزیز. بستگی به قالب داره ولی عموما برای زبان فارسی نیاز به بهینه سازی دارن. برای مثال فونتها باید بهینه بشن و چنین چیزایی... ولی معمولا از لحاظ راستچین بودن مشکلی ندارن. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenavr 1 ارسال شده در بهمن 91 معمولا چیز زیادی زا نباید تغییر بدهند جز یک سری تغییر فونت و سایز اگر خودتان می تواننید انجام دهید 150 زیاد است اگر که بلد نیستید چاره ای ندارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر