Tarantino 26 ارسال شده در دی 89 ويدئوي زير آموزش ساخت يك ماژول ابتدايي براي جوملاست كه ميتونيد با نحوه ساخت ماژول آشنا شده و ماژولهاي شخصي خودتون رو بسازيد لينك ويدئو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 سلام و درود این فیلم را دانلود میکنم و با لینک دانلود برای کاربران جومینا قرار خواهم داد. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 دوستان میتوانند این فیلم را به صورت کامل که به سه قسمت برای راحتی دانلود تقسم کردم از لینک های زیر دریافت کنند.حجم فایل های فشرده 24.7 و حجم فایل ها پس از اکسترکت 37.6 مگابایت میباشد.شامل دوقسمت 10 مگابایتی و یک قسمت 5 مگابایتی Developing a module with Joomla 1.5 (a Twitter Module) on Vimeo.part1.rar Developing a module with Joomla 1.5 (a Twitter Module) on Vimeo.part2.rar Developing a module with Joomla 1.5 (a Twitter Module) on Vimeo.part3.rar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla-pro-joomfa 11 ارسال شده در دی 89 tarantino عزیز . لینکت ف*لتر شده . میتونی یه جای دیگه آپ کنی برادر؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در دی 89 سلام از لینک های آقا رضا استفاده کنید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tarantino 26 ارسال شده در دی 89 سايت آموزشي فيلتر شده ! اي بابا .. درست ميشه به اميد خدا .. فعلا از لينك آقاي گنجي عزيز بگيريد همون هست فرقي نمي كنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 89 آقای گنجی اگه لطف کنید رو یه سایت دیگه لینک بدید ممنون میشم،4شیر قیلطر هستش ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام از قیلطر شکن یا vp n استفاده کنید . تا در یک موقعیت مناسب در جای دیگه آپلود بشه. موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 البته سايت فورشرد براي من هنوز مسدود نيست ولي سعي ميكنم در يك آپلودسنتر ايراني آپ كنم كه متاسفانه اونها هم گاهي براي دانلود با مشكل مواجه ميشند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 89 البته سايت فورشرد براي من هنوز مسدود نيست ولي سعي ميكنم در يك آپلودسنتر ايراني آپ كنم كه متاسفانه اونها هم گاهي براي دانلود با مشكل مواجه ميشند. بله فورشرد باز است اما من فایل اول را دانلود کردم اما در موقع آنزیپ ایراد پیدا میکنه...یه نگاهی هم به اون بندازین...ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام برسی شد در حالا حاضر قیلطر نیست میتونید به راحتی دانلود کید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 هر سه فايل را بايد دانلود كنيد و در يك پوشه قرار دهيد و سپس آن زيپ كنيد چون اين يك فايل است كه براي راحتي دانلود به سه قسمت تقسيم شده و اگر سه قسمت موجود نباشد با ارور مواجه ميشود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
taze kar 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام من لینک هارو نمی بینم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdikp 2 ارسال شده در اسفند 89 سلام من لینک هارو نمی بینم؟ عزیز درون صفحه اول هست.عضوشدن یادت نره برادر. راستی دوستان این آموزش خیلی عجیبه من به طور کامل متوجه نشدم آخه اما یک ماژول مینویسیم و اصلا دست به قالب نمیزنیم و اون رو ویرایش نمیکنیم!!!!؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام ساختار قالب با ماژول و .. فرق میکنه و هیچ وابستگی به هم ندارند . - اگه وابسته بودند ماژول فقط در تعداد محدود قالب که با اون سازگار شده جواب میداد نه ... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
picaso2000 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام آقای گنجی میشه فایل ها رو سالم کنید؟ من قسمت اول را دانلود کردم ولی فایل بد زیپ شده و آنزیپ نمیشه. فوری نیاز دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید شما باید هر 3 فایل رو دانلود و بعد از حالت فشرده خارج کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام آقای گنجی میشه فایل ها رو سالم کنید؟ من قسمت اول را دانلود کردم ولی فایل بد زیپ شده و آنزیپ نمیشه. فوری نیاز دارم [align=CENTER]به ما هم سر بزنید ------------------------------------------------- www.bestdesigner.ir -------------------------------------------------[/align] من يادم هست كه بعد از آپلود دانلود و تست كردم! براي تنبليغات سايت خود از امكانات امضا استفاده كنيد و نام وب سايت خود را در امضا قرار دهيد.با اين كار نام سايت شما در تمامي ارسال ها مشاهده خواهد شد.به كنترل پنل كاربري رفته و امضا خود را ويرايش كنيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 بهتر بود در تاپیک اول میگفتید که آموزش انگلیسیه :dodgy: با این سرعت کم همه رو دانلود کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در خرداد 91 یعنی چی انگیلیسی هست؟؟؟؟؟:dodgy: فارسیش موجود نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام مهدی جان شما که با این همه پست نباید اسپسم بدین ... خوب مشخصه که نیست اگه بود اون قرار داده میشد . شما اگه فعالیت مفیدتان در تالار افزایش پیدا کنه و به بخش های طبقه بنید شده تالار دست پیدا کنید اونجا اموزش هایی برای این کار قرار دهده شده / فارسی / متن زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر