noor2360 1 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوستان من برا سایتم از قالب سراج استفاده کردم ولی یک مشکلی که داره اینه که وقتی با اکسپلورر اجراش میکنم چارچوب قالب به هم نمی ریزه ولی بک گران بعضی از موقعیت ها رو (مثلاً هدر) نشون نمیده . البته دستورالعملهای گفته شده در این انجمن را هم انجام دادم ولی تاثیری نداشت. لطفاً راهنمایی کنید باید چکار کنم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام در چه نسخه ای از آی ای این مشکلات هست؟ ادرس سایت رو بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
noor2360 1 ارسال شده در بهمن 91 سلام در چه نسخه ای از آی ای این مشکلات هست؟ ادرس سایت رو بذارید دوست عزیز فعلاً به صورت لوکال دارم سایت رو ایجاد میکنم . در نسخه هفت و هشت این مشکل رو داره.با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 اخه تا سایت دیده نشه و کدها بررسی نشه که نمیشه نظر خاصی داد شما باید از دستورات شرطی برای ie استفاده کنید در انجمن قبلا بحث شده جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر