shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 91 سلام هدر سایت من بهم ریخته چکارش کنم www.ostadahmadi.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در بهمن 91 با سلام قبل از اینکه این اتفاق بیوفته کاری خاصی انجام دادید؟(تو کد ها دست زدید و...) فایل های سی اس اس رو فشرده سازی کردید؟ سایت تون ماشاءا... سنگین هست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 91 با سلام قبل از اینکه این اتفاق بیوفته کاری خاصی انجام دادید؟(تو کد ها دست زدید و...) فایل های سی اس اس رو فشرده سازی کردید؟ سایت تون ماشاءا... سنگین هست! اره از یک فشرده ساز استفاده می کردم که غیر فعالش کردم همین که غیر فعال شد بهم ریخت البته قبلا میخواستم هدر سایتمو بزرگ کنک و پهنش کنم ولی هرچه تغییر میدادم اعداد رو تغییری نمیکرد ولی همین که فشرده سازو غیرفعال کردم همه چی ریخت بهم اعدادو مثل اولش کردم ولی درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در بهمن 91 کد های css قالب رو فشرده کردید؟ در صورت تمایل اطلاعات ادمین رو پ خ کنید تا بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 91 کد های css قالب رو فشرده کردید؟ در صورت تمایل اطلاعات ادمین رو پ خ کنید تا بررسی کنم موفق باشید درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در بهمن 91 با سلام مشکل بر طرف شد. با غیر فعال کردن پلاگین JCH_Optimize و تغیرات در دستورات css درست شد. با سه مرورگر opera,IE و فایرفاکس تست کردم مشکلی نبود. رمز عبور+نام کاربری خودتون رو تغیر بدید. روی سئو سایت+سبکی قالب هم کار کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 91 با سلام مشکل بر طرف شد. با غیر فعال کردن پلاگین JCH_Optimize و تغیرات در دستورات css درست شد. با سه مرورگر opera' date='IE و فایرفاکس تست کردم مشکلی نبود. رمز عبور+نام کاربری خودتون رو تغیر بدید. روی سئو سایت+سبکی قالب هم کار کنید موفق باشید [/quote']خدا خیرتون بده دستون درد نکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر