shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 91 سلام من چطور میتونم خط زیر نوشته ها را در قالبم حذف کنم مثلا تو قسمت تاز های کنکور اگر نگاه کنید زیرش نوشته ها یک خط اومده www.ostadahmadi.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام تو سی اس اس قالب دنبال عبارت زیر بگرد .art-BlockContent-body a:link بعد برای text-decoration بجای اندرلاین بنویس none خطها حذف میشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 91 سلام تو سی اس اس قالب دنبال عبارت زیر بگرد .art-BlockContent-body a:link بعد برای text-decoration بجای اندرلاین بنویس none خطها حذف میشن این کارو کردم ولی درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در بهمن 91 با سلام تو یکی از فایل های css شما کد زیر قرار داره: a:link{color:#15609D;font-family:Tahoma,Arial,Helvetica,Sans-Serif;text-decoration:underline;} این رو سرچ کنید تو فایل هاتون مطمئنا پیدا خواهید کرد. اپر هم پیدا نکردید کد زیر رو به انتهای یکی از فایل های css خودتون اضافه کنید: a:link{color:#15609D;font-family:Tahoma,Arial,Helvetica,Sans-Serif;text-decoration:none;} موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 91 با سلام تو یکی از فایل های css شما کد زیر قرار داره: a:link{color:#15609D;font-family:Tahoma,Arial,Helvetica,Sans-Serif;text-decoration:underline;} این رو سرچ کنید تو فایل هاتون مطمئنا پیدا خواهید کرد. اپر هم پیدا نکردید کد زیر رو به انتهای یکی از فایل های css خودتون اضافه کنید: a:link{color:#15609D;font-family:Tahoma,Arial,Helvetica,Sans-Serif;text-decoration:none;} موفق باشید همه این کار هارو کردم درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 شما برای کم کردن حجم سی اس اس قالب از برنامه خاصی استفاده می کنید یا برای خود قالب هستش؟ اونو غیرفعال کنید و دوباره تست کنید کش جوملا رو هم حذف و چندبار سایت رو رفرش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 91 شما برای کم کردن حجم سی اس اس قالب از برنامه خاصی استفاده می کنید یا برای خود قالب هستش؟ اونو غیرفعال کنید و دوباره تست کنید کش جوملا رو هم حذف و چندبار سایت رو رفرش کنید ممنون درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر