larsa.ir 1 ارسال شده در بهمن 91 با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم این تنظیمات xmap که در تصویر مشخص کردم برای چیه یه توضیح بدین و بهتره رو کدوم باشه مثلا الان priority رو 0.5 هست یعنی چی ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام مربوط به حق اولویت و تقدیم داشتن بیشتر یکی از یکی دیگر مثلا ساعتی یا هفتگی تا روزانه نقشه تغیر کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در بهمن 91 درود کدام گزینه برای سایتی که هر 2-3 روز خبر قرار میدهد مناسب هست ؟ آیا پهنای باند زیادی عنکبوت های گوگل استفاده می کنند نسبت به گزینه ای که در اینجا انتخاب می کنیم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام change frequently را روی daily قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آبان 92 سلام من این کامپننت رانصب کردم وزدم یک نقشه ساخت فقط عنوان بهش دادم کاردیگری هم باید کرد توقسمت توضیح چیزی باید نوشت یا باید خالی باشه این عکس تعدادایتم ها راصفرزدهhttp://upload7.ir/images/88892203051027899774.jpgدرست انجام دادم یا ن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر