p30dan 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام من تو نصب این کامپوننت مشکل دارم چندین بار امتحان کردم تو 1.5 و 2.5 ولی این خطا رو میده: The webpage at http://yoursite.com/administrator/index.php might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address مشکل از کجاست؟ :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام اگر احیانا" ssl را فعال کردید غیرفعالش کنید کلا" این مشکل با بررسی فایل کانفیگ به احتمال زیاد حل میشه اگر مشکل برطرف نشد با ادمین سرورتون تماس بگیرید ، ببینید تغییراتی رو اعمال کردند یا خیر موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30dan 0 ارسال شده در بهمن 91 داداش من ssl رو نگاه کردم غیر فعاله منظورتون چیه با بررسی کانفیگ؟ مثلا کدوم قسمت رو بررسی کنم؟ با اعمال چه تغییراتی این مشکل پیش میاد و چطوری برطرف میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام منظور از فایل کانفیگ همون فایل Configuration.php میباشد که در روت جوملا قرار دارد در این فایل بررسی کنید که مسیرهای tmp و logs صحیح باشند سایر تنظیمات این فایل را نیز بررسی کنید مثل غیرفعال بودن Gzip ، FTP و ... موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30dan 0 ارسال شده در بهمن 91 دوست عزیز من بیشتر افزونه ها رو به راحتی نصب میکنم ( کامپوننت ، ماژول،پلاگین) اما در این افزونه و چند افزونه دیگر چنین مشکلی دارم اگه مشکل از Configuration.php باشه پس هیچ افزونه ای نباید نصب بشه درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام از طریق نصب از پوشه هم اقدام به نصب کنید ، ببینید باز مشکل پابرجاست یا نه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30dan 0 ارسال شده در بهمن 91 از طریق دایرکت ادمین هم رفتم آپلود کردم و تو پوشه tmp فایل ها رو extract کردم ولی هیچ تغییری نکرد لطفا کمک کنید ممکنه از افزونه باشه؟ آخه تو همین فایل فشره بازش کردم فقط پلاگینش نصب شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام ممکنه افزونه هم ایراد داشته باشه افزونه امنیتی هم نصب کردید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30dan 0 ارسال شده در بهمن 91 افزونه rs firewall ولی من میگم بخاطر اینا نیست! یکی یک لینک سالم از افزونه Joombah_Jobs بهم بده! یا اگه تو رایانه خودتون دارین واسم اینجا آپبود کنید خیلی ممنون میشم یا حق ولی من میگم بخاطر اینا نیست! یکی یک لینک سالم از افزونه Joombah_Jobs بهم بده! یا اگه تو رایانه خودتون دارین واسم اینجا آپبود کنید خیلی ممنون میشم یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام دوست عزیز ، این افزونه تجاریست ! قرار دادن لینک دانلود این افزونه و یا سایر افزونه های تجاری خلاف قوانین تالار میباشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر