noor2360 1 ارسال شده در بهمن 91 با سلام دوستان قالب سایت من کلاً با اینترنت اکسپلورر مشکل داره و بهم میریزه راهنمایی کنید باید چکار کنم. البته از تگ <[if IE]-!> و <-[endif]!> هم استفاده کردم درست نشد. ممنون میشم راهنمایی کنید. آدرس سایت : www.yadmanardabil.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام قالب شما با ارتیستر کار شده و قالب های این نرم افزار با ie همیشه مشکل داشتند و دارند بهتر از قالب دیگه ای استفاده کنید چون اصلاح این قالبها ارزشش رو نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
noor2360 1 ارسال شده در بهمن 91 سلام قالب شما با ارتیستر کار شده و قالب های این نرم افزار با ie همیشه مشکل داشتند و دارند بهتر از قالب دیگه ای استفاده کنید چون اصلاح این قالبها ارزشش رو نداره آقا اگه زحمتی نیست ی قالب برای من معرفی کنید. یا برا دانلود بذارید. با سپاس فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام چجور قالبی میخواین بخش افزونه ها و تسعه افزونه های فارسی » قالب ها بروید و قالب مورد نظر رو لطفن جستجو کنید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر