padidehco 9 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوستان فایل php مربوط به مدیریت مطالب جوملا کجاست؟ می خواهم اون پایین مدیریت مطالب که می شه عمل کپی را انجام داد - به جای اون منو کشویی که باز می شه یک لیست باکس بزارم تا با انتخاب مجموعه های دلخواه به صورت چندتایی بتونم یک مطلب را در چند مجموعه به صورت هم زمان کپی کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام به این سادگی ها نیست چرا از افزونه ی درج یک مطلب در چند مجموعه استفاده نمیکنید؟ به نظرم قبلا هم سوال کرده بودید از قسمت فیلطر هم میتونید یک مطلب رو در یک مجموعه کپی کنید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در بهمن 91 من می خواهم یک مطلب را در چند مجموعه کپی کنم و بعد هر کدام از آن ها را ویرایش کنم ایا درج یک مطلب در چند مجموعه جواب کار من را می دهد تا از ان استفاده کنم با تشکر فراوان اگر جواب می ده لطفا لینک دانلود آن را قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام برای کپی کردن مطلب از قیلطر مطالب در پایین صفحه مدیریت مطلب استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر