Milad_First 0 ارسال شده در بهمن 91 با سلام من آخرین نسخه جوم شاپینگ از وب سایت جومینا دانلود کردم اما با خرید محصولات مشکل دارم !!! اگر در تنظیمات اصلی جوملا ، قسمت تنظیمات SEO گذینه های آدرس های بهینه برای موتورهای جستجو ، افزودن پسوند به آدرس ها نام مستعار یونیکد برابر بله قرار بدم وقتی روی خرید محصول کلیک میکنم صفحه 404 میاد و میگه یافت نشد !!!! اما اگر این گذینه ها برابر خیر قرار بدم درست میشه !!! من میخوام این گذینه ها روشن باشن ، آیا راهی هست که درست بشه ؟؟؟ داخل تنظیمات خود جوم شاپینگ نباید کاری بکنم ؟؟ خواهشا کمک کنین !! ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام فقط برای جوم شاپینگ همین مشکل هست؟ بقیه لینک سایت درست کار میکنن؟ تنظیمات htaccess. رو تغیر نام دادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Milad_First 0 ارسال شده در بهمن 91 ممنون از پاسختون بله فقط برای جوم شاپینگ اینجوریه !!! لینک های دیگه هم کار میکنن !! برای امتحان من فایل htaccess.txt رو به htaccess. تغییر نام دادم ، اما داخلش رو تغییر ندادم اما بازم درست نشد مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام ببینید اینکه شما سئو جوملا رو فعال کنید و htaccess.txt رو به htaccess. تبدیل نکنید نمیشه اگر اینجوری کنید همه لینک ها ارور 404 میدن اگر سئو رو فعال و htaccess.txt رو به htaccess. تبدیل کردید ولی جوابی نداد و لینک های سایت کوتاه نشدن شاید از فعال نبودن mod_rewrite در هاست باشه یه سوالی بپرسید از افزونه های سئو هم می تونید استفاده کنید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
uhanna 25 ارسال شده در دی 92 ولی مشکلی که من با این کامپوننت دارم اینه که به این شکله http://www.hyperika.com/component/jshopping/playstation-network.html?Itemid=0 حال بخواهم اینها حذف شوند چیکار باید کرد /component/jshopping نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما سوال جدید در تاپیک جدید// قوانین را رعایت فرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر