mo8817 0 ارسال شده در خرداد 89 سلام خسته نباشيد من اين قالبو نصب كردم ولي هيچ كدوم از ماژول ها و منوها رو نمايش نميده. ميشه بگيد چه كار كنم؟ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 برای مشاهده موقعیت های قالب از دستور زیر استفاده کنید www.yourdomain.com/?tp=1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
javier 0 ارسال شده در اسفند 89 خواهش میکنم منو راهنمایی کنید مبتدیم هیچ یک از منوهای این قالب برای من نمایش داده نمیشه فقط یه عکسه وسطه و هیچی دیگه! نه مطلبی نه منویی باید چیکار کنم که بیاد؟اینم عکس: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 درود به جومینا خوش آمدید همانطور که توضیحات قالب نوشته شده است این قالب دارای صفحه اینترو است یعنی با فشردن منو اصلی صفحه اولی که مشاهده مکیفرمایید میاید شما میباید در صفحه اول ماژول ها را فعال نمایید برای مشاهده موقعیت ها از دستور http://نام دامنه شما /?tp=1 استفاده نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
javier 0 ارسال شده در اسفند 89 مرسی از شما آقای تهرانی:thankyou: این لینک رو که دادین اجرا کردم موقعیت هارو نشون داد حالا چطوری فعالشون کنم؟ گفتید ماژول هارو فعال کن از کدوم قسمت باید اینکارو بکنم؟راستی آقای تهرانی من برای فعال کردن منوهای بالا رفتم تو این بخش مدیریت قالب ها>>قالب مورد نظر>>منوها که این پیام رو نوشته: تخصیص منو منوها: نمیتواند به قالب پیش فرض اختصاص دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزیز شما با زدن www.yourdomain.com/?tp=1 موقعیت رو می بینید بعد به قسمت ماژولها تو مدیریت برید و اون ماژولی رو که می خواهید به اون موقعیت اختصاص بدید وقتی تو ماژولها برید و جدید رو کلیک کنید نام ماژولها رو می بینید بعد از انتخاب صفحه ویرایش ماژول برای شما باز می شه که یکی از اون موارد برای ویرایش موقعیت ماژوله که با موقعیت های نشون داده شده با کد بالا مطابقت داره برای ساختن منو هم از قسمت منوها وارد بشید به قسمت مدیریت منوها وارد بشید در قسمت main menu می تونید منوهای بالا رو بسازید در ضمن برای اینکه راحت باشید و بتونید کاملا از جوملا سر در بیارید کتاب جوملا رو دانلود کنید و بخونید کتاب آقای نوید زراعتی فارسیه و خوب هم نوشتند در ضمن تو همین انجمن هم می تونید پیدا کنید موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
javier 0 ارسال شده در اسفند 89 ممنون از راهنمایی جامع شما. حالا یه مشکلی که وجود داره اینه که چرا مطالب در قالب های دیگه نمایش داده میشه ولی تو این قالب هیچ مطلبی نمایش داده نمیشه مثلا مطلب چندین دلیل برای اوردن لبخند روی لب شما و بقیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 درود خوب مدل این قالب اینطوریه این قالب برای مصارف شرکتی تهیه شده برای همین دارای صفحه شروع است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
javier 0 ارسال شده در اسفند 89 بله منم دقیقا دنبال همچین چیزی بودم خیلی ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaldakhoshvaghti 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام من هم با این قالب مشکل دارم. وقتی نصب می کنم صفحه اول سایت درست نمایش داده میشه و منوها رو هم میاره، اما وقتی روی گزینه ها کلیک می کنم صفحه های بعدی به هم ریخته شدند. یعنی فقط screenshot رو دارم و inside ندارم. ممنون میشم کمکم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام من هم با این قالب مشکل دارم. وقتی نصب می کنم صفحه اول سایت درست نمایش داده میشه و منوها رو هم میاره، اما وقتی روی گزینه ها کلیک می کنم صفحه های بعدی به هم ریخته شدند. یعنی فقط screenshot رو دارم و inside ندارم. ممنون میشم کمکم کنید. با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا دمو آنلاین بدید تا بهتر بشه راهنماییتون کرد... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaldakhoshvaghti 0 ارسال شده در خرداد 90 فکر کنم منظورتون از دموی آنلاین این باشه: http://www.segalcontrol.com/ من حدود 30-40 ساعت بیشتر سر این وقت گذاشتم. حتی نسخه فارسی نشده رو هم از چند سایت مختلف دانلود و نصب کردم ولی باز هم همین مشکل رو دارم. به شدت منتظر کمکتون هستم. مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با قالب های دیگر این مشکل رو ندارید؟ سئو رو فعال نکردید!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaldakhoshvaghti 0 ارسال شده در خرداد 90 نه با قالب های دیگه اصلا این مشکل رو ندارم. در واقع چند تا قالب هستند که امتحان کردم، همه مثل این قالب دارای صفحه نخست هستند. با همه اینها مشکل دارد. من هم دقیقا یه قالبی میخوام که صفحه نخست داشته باشه!!! سئو هم فکر نکنم. یادم میاد سر زدم ولی بعید میدونم موفق شده باشم فعالش کنم. راهی هست که بشه چک کنم سئو فعاله یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 برای بررسی فعال بودن سئو به مسیر زیر برید: مدیریت سایت / تنظیمات کلی [سربرگ سایت] موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaldakhoshvaghti 0 ارسال شده در خرداد 90 خیلی ممنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــون! درست شد. باورم نمیشه! خیلی خوشحال شدم. واقعا یک هفته است شبانه روزی دارم وقت میذارم. کاش زودتر پرسیده بودم ها. خیلی مرسی. :thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 خواهش می کنم اگر خواستید سئو رو فعال کنید و مشکلی نباشه قبلا در انجمن بحث و راه کار ارائه شده که با کمی جتسجو می تونید سئو رو بدون مشکل فعال کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaldakhoshvaghti 0 ارسال شده در خرداد 90 ممنونم. در مورد منوی بالا توی این قالب باید چیکار کنم؟ آخه گزینه ها به هم چسبیده و حتی نمیتونم رنگ فونت یا پسزمینه رو واسه این قسمت تغییر بدهم. (همین طور رنگ منوی اصلی رو!) . من CSS بلد نیستم ولی یه کم باهاش سر و کله زدم اینی شد که میبینید: http://www.segalcontrol.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 90 .mainlevel-nav a {padding-left:10px; display:inline-block کد بالا را در فایل css وارد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaldakhoshvaghti 0 ارسال شده در خرداد 90 فرقی نمیکنه توی کدوم خط اضافه کنم؟ چون من الان به آخر css اضافه کردم نتیجه ای نداد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 90 باید در کلاس .mainlevel-nav a وارد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaldakhoshvaghti 0 ارسال شده در خرداد 90 همچین کلاسی توی فایل css قالب نیست. چیکار کنم حالا؟!؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 90 اگر نیست به آخر فایل css اضافه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaldakhoshvaghti 0 ارسال شده در خرداد 90 قبلا این کار رو انجام دادم. یعنی به آخر فایل css اضافه کردم ولی همچنان همینجوریه: http://www.segalcontrol.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 90 در خط 46 در کلاس .a display: inline-block; padding: 0 5px; اینها را اضافه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر