aliriza 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام بر همگی من از افزونه AcyMailing استفاده می کنم و می خوام در وبسایت خبرنامه داشته باشم. سوالم اینه که ماژولی که این افزونه برای قرار دادن در وبسایت می ده خیلی ساده است و من می خوام مانند بسیاری از سایتها کادری زیبا داشته باشم . من از css چیزی نمی فهمم لطفا راهنمایی کنید. :D :D نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام خوب کلاس ماژول میشه زیباش کرد باید css بدانید لینک زیر رو ببینید http://forum.joomina.ir/thread-13137.html بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در بهمن 91 ممنون از راهنمایی تون این کار رو انجام دادم نشد لطف کنید بفرمایید چطور می شه یه عکس درپشت زمینه ماژول قرار بدم فکر کنم اینجوری بد نباشه!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 ببینید اگر فقط یه ماژول بخواهید اختصاصی باشه راه حلش همین به ذهنم میرسه آموزش کامل رو دادم خدمتتون باید به css هم آشنایی داشته باشید نمیشه همین جور از جایی دید و کپی کرد بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در بهمن 91 باور کنید نتونستم یکی لطف کنه فقط بگه چطوری می شه پشت یه ماژول عکس انداخت ممنون از همگی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام همانطور که اشاره شد برای اینکار میبایست با CSS آشنا باشید تا بتوانید کلاسی را برای ماژولتون تعریف کنید یه مثال براتون میزنم . مثلا اگر بخواهید برای ماژول ورود به سایت یه پس زمینه رنگی قرار بدید کافیه که در فایل css قالبتون یه کدی مثل کد زیر رو تعریف کنید .moduletablemylogin { background-color: #CCCCCC; } بعد کافیه که ماژول ورود را ویرایش کنی و یا ایجادش کنی و در قسمت پسوند کلاس ماژول عبارت mylogin رو وارد کنید به همین سادگی ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در بهمن 91 ممنون آقای صفر علی من از قالب yougrids استفاده می کنم لطف کنید بفرمایید در کدام فایل css قرار بدم خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در بهمن 91 تفاوتی نداره تو کدوم فایل css قالب باشه. در انتهای یکی از فایل های css قالب قرار بدید. البته میتونید کد رو در فایل های سی اس اس افزونه نیز قرار بدید(در صورتی که این کا رو انجام میدید نیازی نیست کد ها رو به فایل css قالب اضافه کنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر